Χαμάς: Χαιρέτισε την πυραυλική επίθεση των Χούθι - Το Ισραήλ δεν θα είναι ασφαλές

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Χαμάς: Χαιρέτισε την πυραυλική επίθεση των Χούθι - Το Ισραήλ δεν θα είναι ασφαλές
Θεωρούμε ότι αυτή είναι μια φυσιολογική απάντηση στην επίθεση εναντίον του παλαιστινιακού λαού μας, αναφέρει η ισλαμιστική οργάνωση.

Η Χαμάς χαιρέτισε σήμερα την πυραυλική επίθεση των Χούθι της Υεμένης στο κεντρικό Ισραήλ, λέγοντας ότι το Ισραήλ «δεν θα είναι ασφαλές μέχρι να σταματήσει την επιθετικότητά του» στη Λωρίδα της Γάζας.

«Θεωρούμε ότι αυτή είναι μια φυσιολογική απάντηση στην επίθεση εναντίον του παλαιστινιακού λαού μας (...) Επιβεβαιώνουμε ότι ο σιωνιστής εχθρός δεν θα είναι ασφαλής έως ότου σταματήσει τη βάναυση επιθετικότητά του εναντίον του λαού μας στη Λωρίδα της Γάζας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το παλαιστινιακό ισλαμιστικό κίνημα.

Νωρίτερα ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου προειδοποίησε τους αντάρτες Χούθι για αντίποινα μετά την ανάληψη της ευθύνης από την οργάνωση για πυραυλική επίθεση στο κεντρικό Ισραήλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Διπλάσιες οι συντάξεις του Δημοσίου σε σύγκριση με του ιδιωτικού τομέα - Στα 1.504 ευρώ το μέσο ποσό τον Νοέμβριο

Σχέδιο Επιβίωσης - 9 προτάσεις για την επόμενη μέρα του Πρωτογενούς τομέα

Ταμείο Ανάκαμψης: Πράσινο φως στην αναθεώρηση – Σκληρές προθεσμίες για τα έργα και τα ορόσημα

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider