Πόσα έβγαλε ο Μπέκαμ από το ντοκιμαντέρ στο Netflix

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πόσα έβγαλε ο Μπέκαμ από το ντοκιμαντέρ στο Netflix
Πέρα από κάθε προσδοκία, τα έσοδα από το ντομικαντέρ για τη ζωή των Μπέκαμ στο Netflix

Κάτι παραπάνω από 72 εκατομμύρια στερλίνες προστέθηκαν στον προσωπικό λογαριασμό του Ντέιβιντ Μπέκαμ, μετά την κυκλοφορία του εξαιρετικά επιτυχημένου ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του στο Netflix. Η σειρά των τεσσάρων επεισοδίων, η οποία έκανε πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου, κατέγραψε την καθημερινότητα της οικογένειας Μπέκαμ. Παρουσίασε πως το διάσημο ζευγάρι γνωρίστηκε, ερωτεύτηκε, παντρεύτηκε κι έκανε οικογένεια. Παράλληλα στην ίδια σειρά καταγράφηκε και η ποδοσφαιρική καριέρα του διάσημου ποδοσφαιριστή.

Οι τηλεθεατές αγκάλιασαν το ντοκιμαντέρ από την πρώτη στιγμή

Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν πριν λίγες ημέρες η David Beckham Ventures Limited και η Seven Global LLP συγκέντρωσαν κέρδη 72,6 εκατομμυρίων λιρών, μέσω των χορηγιών που εξασφάλισε η εταιρεία παραγωγής. Η εξαιρετική πορεία του ντοκιμαντέρ διαγράφηκε από πολύ νωρίς, μιας και από την πρώτη κιόλας βδομάδα της διάθεσης του, σημειώθηκε ρεκόρ τηλεθέασης, καθώς 3,8 εκατομμύρια θεατές το επέλεξαν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του βρετανικού ταμπλόιντ The Sun: «Ήταν μια χρυσή χρονιά, μόνο η συμφωνία για το ντοκιμαντέρ του Netflix άξιζε 20 εκατομμύρια λίρες και η τεράστια επιτυχία της ήταν δικαίωση». Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται «ο Ντέιβιντ συνεχίζει να κατακλύζεται από εμπορικές προτάσεις και ποτέ δεν ήταν πιο περιζήτητος - παρά τη συνταξιοδότηση πριν από 10 χρόνια».

Στην κερδοφορία επέστρεψε και η εταιρεία της Βικτώριας

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ για την οικογένεια Μπέκαμ καθώς το οικογενειακό τους εισόδημα για το 2023 δεν αποκλείεται να ξεπεράσει τις 100 εκατομμύρια στερλίνες, καθώς φέτος μετά από 15 χρόνια, η επιχείρηση μόδας της Βικτώριας σημείωσε κέρδη. Η πρώην Spice Girl λέγεται ότι είναι «ενθουσιασμένη» με την ανάκαμψη, μιας και η επιχείρηση της τα τελευταία έτη είχε ζημιές άνω των 66 εκατομμυρίων στερλίνων από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2008.

Πηγή : The Sun / Daily Mirror

Φώτο: Getty Images

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μπουχτήσατε από την πολυκοσμία στις διακοπές; Τα πέντε «Not Hot» μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε

gazzetta
gazzetta reader insider insider