Ρέντης: Ακρωτηριάστηκε το πόδι του αστυνομικού που δέχθηκε την φωτοβολίδα

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ρέντης: Ακρωτηριάστηκε το πόδι του αστυνομικού που δέχθηκε την φωτοβολίδα
Οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νίκαιας ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά μετά τη ρήψη ναυτικής φωτοβολίδας στα επεισόδια στου Ρέντη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νίκαιας ακρωτηρίασαν το πόδι του αστυνομικού, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά μετά τη ρίψη ναυτικής φωτοβολίδας στα επεισόδια στου Ρέντη, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη ο 31χρονος, ο οποίος χτυπήθηκε έξω από το γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Όπως αναφέρεται, «ο ασθενής υπεβλήθη σήμερα σε ακρωτηριασμό αριστερού κάτω άκρου λόγω μη αναστρέψιμων ισχαιμικών βλαβών και εκτεταμένων μυϊκών νεκρώσεων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και προς αποφυγή τοπικών σηπτικών και συστηματικών επιπλοκών και σοβαρής επιδείνωσης της κατάστασης του ασθενούς. Παραμένει νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, σε καταστολή και μηχανικό αερισμό. Υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με αγγειοσυσπαστικά φάρμακα και εξωνεφρική αιμοκάθαρση».

Νωρίτερα σήμερα είχε γίνει γνωστό πως οι γιατροί είχαν καταφέρει να ελέγξουν την αιμορραγία στο τραύμα, ωστόσο τελικώς αποφασίστηκε ο ακρωτηριασμός.

Από την πρώτη στιγμή, επισημαινόταν πως το τραύμα του 31χρονου ήταν ιδιαίτερα σοβαρό καθώς η φωτοβολίδα συνέχιζε να καίει στο πόδι του για ώρα, προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο 31χρονος παραμένει σε σοβαρή κατάσταση και επισημαίνεται πως δίνει μάχη για τη ζωή του, με τα επόμενα 24ώρα να είναι ιδιαίτερα κρίσιμα.

Έρευνα για τους υπευθύνους

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η έρευνα των Αρχών - μετά και τη σύλληψη του 18χρονου, που ομολόγησε ότι πέταξε τη φωτοβολίδα - για τον εντοπισμό των καθοδηγητών των επεισοδίων και της επίθεσης στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι Αρχές ψάχνουν την «task force», δηλαδή την ομάδα κρούσης των «καθοδηγητών» των επεισοδίων στου Ρέντη.

Στο «κάδρο» των ερευνών έχουν μπει τέσσερα ή και περισσότερα άτομα, τα οποία φέρεται να κατεύθυναν τους υπόλοιπους χούλιγκαν, για να επιτεθούν στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη».

Πηγή: Reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Οικονόμου για οπαδική βία: Υπάρχουν κύκλοι που δίνουν κάλυψη σε αυτές τις συμμορίες

Μαρινάκης για οπαδική βία: Αν δεν συμμορφωθούν αυτοί που πρέπει, θα πάρουμε πιο σκληρές αποφάσεις

gazzetta
gazzetta reader insider insider