Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε την ασφάλεια της πατρίδας ούτε της κοινωνίας

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ελληνική Λύση: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε την ασφάλεια της πατρίδας ούτε της κοινωνίας
Η Τουρκία χρησιμοποιεί την περιβόητη "διακήρυξη" που υπέγραψε με τη ΝΔ για να εκβιάσει την Δύση, ώστε να αποκτήσει πολεμικά αεροσκάφη, αναφέρει η Ελληνική Λύση.

«Στο νέο κυριακάτικο "πόνημά" του ο πρωθυπουργός δείχνει ότι δεν διδάσκεται τίποτα από τα λάθη του, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τόσο την πατρίδα όσο και την κοινωνία. Την ώρα που η Τουρκία χρησιμοποιεί την περιβόητη "διακήρυξη" που υπέγραψε με τη ΝΔ για να εκβιάσει την Δύση, ώστε να αποκτήσει πολεμικά αεροσκάφη, ο πρωθυπουργός επιμένει να μιλά για "θετική ατζέντα"!», τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του κόμματος, «η Ελληνική Λύση είχε έγκαιρα προειδοποιήσει ότι η συγκεκριμένη διακήρυξη θα γινόταν όπλο στα χέρια της Τουρκίας και δεν είχε καμία θετική πτυχή για την Ελλάδα».

Σχετικά με τον σοβαρότατο τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη, η Ελληνική Λύση αναφέρει πως «αποκαλύπτεται ότι η δολοφονική ενέργεια κατά του Έλληνα αστυνομικού στο Ρέντη ήταν οργανωμένο σχέδιο με ηθικούς αυτουργούς» και πως «ο πρωθυπουργός προαναγγέλλει "μέτρα", τα οποία όμως είχε ήδη θεσμοθετήσει, αλλά ουδέποτε εφάρμοσε!».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «ήταν η μοναδική πολιτική δύναμη που είχε καταγγείλει με "ονόματα" την παρουσία καταδικασμένων κακούργων εντός γηπέδων και είχε παραθέσει πλήρες πλέγμα ενεργειών για την κάθαρση στο ποδόσφαιρο». «Η ΝΔ όμως, αντί να υιοθετήσει τις προτάσεις μας, έκανε ό,τι μπορούσε για να συγκαλύψει τα ανομήματα. Με αποτέλεσμα ακόμα σήμερα ένας νέος άνθρωπος να δίνει μάχη για τη ζωή του», προσθέτει.

«Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ακόμα ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να εγγυηθεί ούτε την ασφάλεια της πατρίδας, ούτε της κοινωνίας», καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta readerinsiderinsider