Στάση εργασίας στα ταξί 09.00 έως 16.00

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στάση εργασίας στα ταξί 09.00 έως 16.00
Tην Τετάρτη 22 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία, καθώς αντιδρούν στο φορολογικό νομοσχέδιο.

Απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινούν σήμερα, Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, τα ταξί, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ).

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από τις 09.00 έως τις 16.00 και 24ωρη απεργία την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, αντιδρώντας στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο «Μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής».

Παράλληλα, σήμερα θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας από την λεωφόρο Αθηνών προς το υπουργείο Οικονομικών και στη συνέχεια προς το υπουργείο Μεταφορών, όπου θα κατατεθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας. Η προσυγκέντρωση ορίστηκε για τις 9.30 το πρωί, στη συμβολή της οδού Σπύρου Πάτση με τη λεωφόρο Αθηνών.

Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του ο ΣΑΤΑ κατηγορεί την κυβέρνηση πως αγνόησε προκλητικά όλα τα επιχειρήματα των ελεύθερων επαγγελματιών και των αυτοαπασχολούμενων και «προχωρά στην υλοποίηση του σχεδίου Πισαρίδη, κλείνοντας το μάτι σε πολυεθνικές εταιρίες και μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Αυτό το νομοσχέδιο είναι το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου για κάθε μικρομεσαία επιχείρηση. Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, το προεδρείο του ΣΑΤΑ δικαιώθηκε», επισημαίνεται στην ανακοίνωση, με το ΣΑΤΑ «απορρίπτει κάθε λέξη από το νομοσχέδιο-ντροπή» και καλεί όλους τους ταξιτζήδες «σε έναν αγώνα δίχως αύριο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Ισραήλ: Ο στρατός ανέπτυξε μπουλντόζες στο νοσοκομείο Αλ Σίφα - Κατεπειγόντως «παύση των εχθροπραξιών» ζητά ο ΟΗΕ

gazzetta
gazzetta reader insider insider