Βραζιλία: 14 νεκροί στη συντριβή αεροσκάφους στην Αμαζόνας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βραζιλία: 14 νεκροί στη συντριβή αεροσκάφους στην Αμαζόνας
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Το αεροπλάνο κατέπεσε στην πόλη Μπαρσέλους.

Δεκατέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες Σάββατο όταν αεροσκάφος συνετρίβη στην Μπαρσέλους, τουριστική πόλη στη βραζιλιάνικη πολιτεία Αμαζόνας, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης Γουίλσον Λίμα.

Δώδεκα επιβάτες και δυο μέλη πληρώματος έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα, ανέφερε ο κ. Λίμα μέσω X (του πρώην Twitter).

Η Μπαρσέλους απέχει περίπου 400 χιλιόμετρα βόρεια από την πολιτειακή πρωτεύουσα Μανάους.

«Λυπάμαι βαθιά για τον θάνατο των 12 επιβατών και των δυο μελών του πληρώματος, θυμάτων της συντριβής αεροσκάφους στην Μπαρσέλους το Σάββατο. Οι ομάδες μας εργάστηκαν εξαρχής για να προσφέρουν την απαραίτητη υποστήριξη. Στις οικογένειες και στους φίλους [των θυμάτων] στέλνω την αλληλεγγύη και τις προσευχές μου».

Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ανάμεσα στα θύματα ήταν υπήκοοι των ΗΠΑ, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως μέχρι στιγμής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ψηφιακό μπλόκο ΑΑΔΕ σε σύνορα και λιμάνια: GPS, κάμερες κατά του λαθρεμπορίου

Οι δεσμοί της Credia - Το νέο στοίχημα του Μαρινάκη - Η σταθερή τηλεφωνία και η ΔΕΗ

O Τσίπρας στη ζυγαριά του Μαξίμου - Επέκταση των ΣΣΕ και αντιπολιτευτική σιγή - Μήνυμα Γιούνκερ στο γαλάζιο Συνέδριο

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider