Κακοκαιρία Daniel: Πού εντοπίζονται προβλήματα ηλεκτροδότησης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κακοκαιρία Daniel: Πού εντοπίζονται προβλήματα ηλεκτροδότησης
Προσπάθειες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ να αποκατασταθούν οι βλάβες σε Βόλο, Καρδίτσα, Λάρισα, Φάρσαλα, Τρίκαλα και Σκιάθο. Δυσκολία οδικής πρόσβασης στο Νότιο Πήλιο, όπου παραμένουν εκτός τάσης περίπου 1.800 καταναλωτές.

Συνεχίζονται οι εργασίες των συνεργείων του ΔΕΔΔΗΕ στις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία Daniel, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν προκληθεί στο δίκτυο διανομής.

Στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου παραμένουν εκτός τάσης περίπου 16 υποσταθμοί οι οποίοι αντιστοιχούν περίπου σε 2.000 καταναλωτές. Εκτιμάται ότι το σύνολο των υποσταθμών θα ηλεκτροδοτηθεί εντός της ημέρας, είτε από το δίκτυο είτε με Ηλεκτροπαραγωγικά Ζεύγη.

Στην Καρδίτσα, την Λάρισα, τα Φάρσαλα και την Λαμία έχουν αποκατασταθεί σε ένα τμήμα τους οι ζημιές. Στα Τρίκαλα παραμένει εκτός τμήμα του δικτύου λόγω εισροής υδάτων σε υποσταθμό.

Οι δυνάμεις για την αποκατάσταση του δικτύου σε Σκιάθο και Νότιο Πήλιο ενισχύονται, με υλικά και προσωπικό να είναι καθ’ οδόν. Στο Ν. Πήλιο υπάρχουν σοβαρές δυσκολίες πρόσβασης στο σύνολο του οδικού δικτύου και παραμένουν εκτός τάσης ορεινοί και παραλιακοί οικισμοί να αντιστοιχούν σε 1.800 καταναλωτές .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΔΕΔΔΗΕ ήδη πριν την εκδήλωση της κακοκαιρίας είχε μετακινήσει εξοπλισμό και προσωπικό στις περιοχές που αναμενόταν να πληγούν από την κακοκαιρία. Παρά τα εκτεταμένα ζητήματα στο νομό Μαγνησίας, το 86% πήρε ρεύμα εντός του πρώτου 24ωρου. Στην Αττική σημειώθηκαν ελάχιστα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, τα οποία έχουν αποκατασταθεί.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία: Δημιουργείται κέντρο επιχειρήσεων στη Λάρισα - Κυβερνητικό κλιμάκιο στην περιοχή

Στη μάχη των απεγκλωβισμών οι Ένοπλες Δυνάμεις - Στήνονται γέφυρες του στρατού σε Βόλο, Καρδίτσα

gazzetta
gazzetta reader insider insider