Ιράν: Δεξαμενόπλοιο τυλίχθηκε στις φλόγες

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ιράν: Δεξαμενόπλοιο τυλίχθηκε στις φλόγες
Οι 22 ναυτικοί του White Pearl διασώθηκαν από την ιρανική ακτοφυλακή, αφού ο πλοίαρχος ζήτησε βοήθεια από τις λιμενικές αρχές.

Ένα δεξαμενόπλοιο υπό σημαία Παναμά τυλίχθηκε στις φλόγες σήμερα ενώ έπλεε κοντά στο Ασαλουγιέχ, στα ανοιχτά του Ιράν, μετέδωσαν ιρανικά μέσα ενημέρωσης, διευκρινίζοντας ότι όλα τα μέλη του πληρώματος διασώθηκαν.

Οι 22 ναυτικοί του White Pearl διασώθηκαν από την ιρανική ακτοφυλακή, αφού ο πλοίαρχος ζήτησε βοήθεια από τις λιμενικές αρχές.

Η κρατική τηλεόραση, επικαλούμενη έναν αξιωματούχο του λιμενικού σώματος, μετέδωσε ότι το τάνκερ, που μετέφερε 40.000 τόνους υγροποιημένου αέριου πετρελαίου, αντιμετώπισε «πρόβλημα στο μηχανοστάσιο λόγω πυρκαγιάς».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΕΝΦΙΑ 2026: Τελευταία ευκαιρία για έκπτωση έως 20% - Πάνω από 780.000 ασφαλισμένες κατοικίες

ΜΜΜ: Τα πρόστιμα για εισιτηριοδιαφυγή στις αστικές συγκοινωνίες, φθορές και επιθέσεις σε ελεγκτές - Η κοινωφελής εργασία

Τα «αναχώματα» του ΕΦΚΑ για να υποχωρήσει το κύμα εξόδου προς την σύνταξη της τελευταίας 6ετίας

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider