Reuters: Στις κάλπες ξανά οι Έλληνες, αναμένεται να δώσουν δεύτερη θητεία στη ΝΔ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Reuters: Στις κάλπες ξανά οι Έλληνες, αναμένεται να δώσουν δεύτερη θητεία στη ΝΔ
Στις σημερινές επαναληπτικές εκλογές αναφέρεται δημοσίευμα του Reuters, επισημαίνοντας ότι η Νέα Δημοκρατία θεωρείται πιο πιθανό να επιστρέψει στην εξουσία. 

Στις σημερινές επαναληπτικές εκλογές αναφέρεται δημοσίευμα του Reuters, επισημαίνοντας ότι θεωρείται πιο πιθανό να δώσουν δεύτερη θητεία στη Νέα Δημοκρατία.

«Οι Έλληνες προσήλθαν στις κάλπες την Κυριακή για δεύτερη φορά μέσα σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα για να εκλέξουν νέο κοινοβούλιο, με τους ψηφοφόρους να αναμένεται να δώσουν στη ΝΔ του πρώην πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δεύτερη θητεία» σημειώνει το Reuters.

«Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη κέρδισε τις εκλογές στις 21 Μαΐου, με 20 μονάδες διαφορά από το αριστερό κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που κυβέρνησε την Ελλάδα από το 2015 έως το 2019» συνεχίζει.

Παράλληλα, όπως αναφέρει, «οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών έδειξαν τη Νέα Δημοκρατία με ποσοστό άνω του 40% των ψήφων, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ακολουθεί περίπου το 20%».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Εκλογικός θρίαμβος της ΝΔ - Βαρύ το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ

Bloomberg για εκλογές: Οι αγορές ελπίζουν σε μια νέα σταθερή κυβέρνηση - Κίνδυνος «αντιστροφής της δυναμικής» από μία γ' κάλπη

Γερμανικός Τύπος: «Σίγουρη νίκη» για τον Μητσοτάκη

gazzetta
gazzetta reader insider insider