Ουκρανία: Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ρωσική επίθεση με drones στην Οδησσό κατά τη διάρκεια της νύχτας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ουκρανία: Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ρωσική επίθεση με drones στην Οδησσό κατά τη διάρκεια της νύχτας
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας ανακοίνωσαν ότι 27 άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά.

Τρεις άμαχοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επίθεσης με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) στην Οδησσό, στη Μαύρη Θάλασσα, νωρίς το πρωί, όταν συντρίμμια από drone κατέπεσαν σε πολυκατοικία με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πυρκαγιά, όπως ανακοίνωσε ο ουκρανικός στρατός.

Η αντιαεροπορική άμυνα στην περιοχή της Οδησσού κατέρριψε οκτώ drones «Shahed» και δύο πυραύλους στην πιο πρόσφατη σειράς νυχτερινών αεροπορικών επιθέσεων σε ουκρανικές πόλεις, δήλωσε εκπρόσωπος της νότιας στρατιωτικής διοίκησης.

Λόγω της δράσης της αντιαεροπορικής άμυνας, «συντρίμμια από ένα από τα drones έπεσαν πάνω σε πολυώροφο κτίριο, προκαλώντας πυρκαγιά», ανέφερε σε ανακοίνωση η αξιωματικός Ναταλία Χουμενιούκ.

Οι υπηρεσίες άμεσης βοήθειας ανακοίνωσαν ότι 27 άνθρωποι τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, αλλά η φωτιά κατασβέστηκε γρήγορα και 12 ένοικοι διασώθηκαν από το κτίριο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το δίλημμα που έθεσε ο Μητσοτάκης - Ποιος δεν «βάζει μυαλό» - Τα γενέθλια του Τσίπρα

Γιατί κάθε Απρίλιο σημειώνεται boom προσλήψεων - Ποιοι κλάδοι «είδαν» αυξήσεις μισθών

Ηλεκτρονικά τιμολόγια: Υποχρεωτικά στο νέο σύστημα και οι μικρές επιχειρήσεις - Τι αλλάζει από 1η Οκτωβρίου

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider