Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώνεται σήμερα η εισαγγελική αγόρευση στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώνεται σήμερα η εισαγγελική αγόρευση στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού
Η μαραθώνια διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα με την εισαγγελέα να υποβάλει προς τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης την πρότασή της επί της ενοχής των 12 κατηγορουμένων.

Συνεχίζεται για τρίτη μέρα η αγόρευση της εισαγγελέως για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Η μαραθώνια διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα με την εισαγγελέα να υποβάλει προς τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης την πρότασή της επί της ενοχής των 12 κατηγορουμένων.

Κατά τη χθεσινή αγόρευσή της, που κράτησε επτά ώρες, η εισαγγελική λειτουργός αναφέρθηκε αναλυτικά στον ρόλο και τη συμμετοχή των πρώτων έξι κατηγορούμενων στην τέλεση του εγκλήματος (σήμερα θα αναφερθεί στους υπόλοιπους έξι). Άφησε αιχμές κατά των ιατροδικαστών - τεχνικών συμβούλων, τονίζοντας ότι «υπέπεσαν σε σοβαρότατα σφάλματα» και «λησμόνησαν την επιστήμη τους», ενώ υιοθέτησε πλήρως το πόρισμα της ιατροδικαστού Λήδας Κοβάτση, επισημαίνοντας ότι ο θάνατος του Άλκη δεν προήλθε από ένα μόνο χτύπημα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές 2023: Συνέχεια για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Επιστολές ελληνοαμερικανικών οργανώσεων και Αμερικανών βουλευτών για F-16 και Τουρκία

ΕΕ: Συμφωνία για το Μεταναστευτικό, τι προβλέπει - Η αντίδραση της Ελλάδας

gazzetta
gazzetta reader insider insider