Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση η ερπετολόγος την οποία δάγκωσε οχιά

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση η ερπετολόγος την οποία δάγκωσε οχιά
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Η 39χρονη εθελόντρια ερπετολόγος έπαθε αναφυλακτικό σοκ από το δάγκωμα του φιδιού.

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στην Α' Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παπανικολάου η 39χρονη ερπετολόγος, την οποία δάγκωσε οχιά σε σχολείο της Θεσσαλονίκης.

Η 39χρονη εθελόντρια ερπετολόγος έπαθε αναφυλακτικό σοκ από το δάγκωμα της οχιάς, το οποίο μάλιστα σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου, χτύπησε το κεντρικό νευρικό της σύστημα.

Υπενθυμίζεται πως η 39χρονη κλήθηκε να αντιμετωπίσει το περιστατικό στο 30ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης. Στην προσπάθεια της να απομακρύνει την οχιά, τη δάγκωσε. Αρχικά στο σημείο κατέφθασαν δύο μοτοσικλετιστές του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια έσπευσε ασθενοφόρο ο γιατρός του οποίου λόγω της επιδείνωσης που παρουσίασε, προχώρησε στη διασωλήνωσή της.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ψηφιακό Πελατολόγιο: Από τα συνεργεία αυτοκινήτων, σε γάμους και βαπτίσεις

Ποιο «49%» διεκδικεί η ΝΔ - Η Ντόρα «αλλάζει» τον Αβραμόπουλο - Το «μηδέν» του Γεωργούλη

Οριστικό τέλος στην περικοπή συντάξεων χηρείας - Δεν υπάρχει αξίωση για αναδρομικά

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider