Οικονόμου: Πάνω από 20.000 αιτήσεις για τα πρότυπα και πειραματικά σχολεία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Οικονόμου: Πάνω από 20.000 αιτήσεις για τα πρότυπα και πειραματικά σχολεία
Στον σχεδιασμό ενίσχυσης των προτύπων και πειραματικών σχολείων αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Στον σχεδιασμό ενίσχυσης των προτύπων και πειραματικών σχολείων αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Με σχέδιο, έντονο είναι το ενδιαφέρον για τα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία, καθώς υποβλήθηκαν 20.018 αιτήσεις (έναντι 17.791 πέρσι) για 4.442 θέσεις. Υπογραμμίζεται ότι μέσα σε 3 χρόνια, υπήρξε διπλασιασμός των Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων από 62 σε 120», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου.

Στον σχεδιασμό ενίσχυσης των προτύπων και πειραματικών σχολείων αναφέρεται με ανάρτησή του στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου. «Με σχέδιο, έντονο είναι το ενδιαφέρον για τα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία, καθώς υποβλήθηκαν 20.018 αιτήσεις (έναντι 17.791 πέρσι) για 4.442 θέσεις. Υπογραμμίζεται ότι μέσα σε 3 χρόνια, υπήρξε διπλασιασμός των Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων από 62 σε 120», επισημαίνει στην ανάρτησή του ο κ. Οικονόμου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πακέτο ΔΕΘ: Σε ποιες περιοχές καταργείται ο ΕΝΦΙΑ - Τι θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης στο Βελλίδειο

Τι θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ: Μέτρα σε δύο άξονες με ατζέντα 2030

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις – METLEN, ΑΒΑΞ ετοιμάζουν προσφορές για το οδικό ΣΔΙΤ «Δράμα – Αμφίπολη»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider