ΗΠΑ: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η Ρωσία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΗΠΑ: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η Ρωσία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα
Ανακοίνωση του υπ. Άμυνας των ΗΠΑ, στον απόηχο της ανακοίνωσης της Μόσχας για ανάπτυξη μεταφοράς τακτικών πυρηνικών όπλων στη Λευκορωσία.

Το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ αναφέρει πως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η Ρωσία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα, στον απόηχο της ανακοίνωσης του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν ότι η Μόσχα θα αναπτύξει τακτικά πυρηνικά όπλα στο έδαφος της Λευκορωσίας.

«Είδαμε τις αναφορές για την ανακοίνωση της ρωσικής κυβέρνησης και θα εξακολουθήσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις», αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του το γραφείο Τύπου του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας.

«Δεν έχουμε διαπιστώσει κανέναν λόγο για να αναπροσαρμόσουμε την στάση μας στον τομέα των πυρηνικών ούτε και ενδείξεις πως η Ρωσία σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει πυρηνικό όπλο. Παραμένουμε προσηλωμένοι στη συλλογική άμυνας της συμμαχίας του ΝΑΤΟ», υπογραμμίζει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Οι πιο εργατικοί Ευρωπαίοι είναι οι Έλληνες - Πόσοι δουλεύουν πέραν του 5νθήμερου και σε ποιους τομείς

Φορο-δηλώσεις: Ολες οι αλλαγές στα πρόστιμα - «Ψαλίδι» έως 80% για εκπρόθεσμες δηλώσεις ΦΠΑ χωρίς φόρο

Ποιος είναι ο πιο «χρυσοπληρωμένος» CEO στον κόσμο;

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider