Επεισόδια στο Σύνταγμα στο περιθώριο των κινητοποιήσεων για τα Τέμπη

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επεισόδια στο Σύνταγμα στο περιθώριο των κινητοποιήσεων για τα Τέμπη
Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στην πλατεία Συντάγματος όπου ομάδα αγνώστων συγκρούστηκε με τις αστυνομικές δυνάμεις στο περιθώριο της απεργιακής συγκέντρωσης σωματείων και ομοσπονδιών.

Επεισόδια σημειώθηκαν πριν από λίγο στην πλατεία Συντάγματος όπου ομάδα αγνώστων συγκρούστηκε με τις αστυνομικές δυνάμεις στο περιθώριο της απεργιακής συγκέντρωσης σωματείων και ομοσπονδιών. Οι άγνωστοι πετάξαν βόμβες μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, που απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα επεισόδια ξεκίνησαν στο κάτω μέρος της πλατείας και στην συνέχεια επεκτάθηκαν και στο πάνω μέρος της.

Στα γραφεία της Hellenic Train ολοκληρώθηκε η απεργιακή διαδήλωση

«Για άλλη μια φορά δώσαμε το στίγμα μας, στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα, ότι το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί», τόνισε έξω από τα γραφεία της Hellenic Train, όπου ολοκληρώθηκε η διαδήλωση εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών και συνδικάτων, ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ.

«Δεν πρόκειται να σταματήσουμε. Θα συνεχίσουμε τους μαζικούς εργατικούς λαϊκούς αγώνες», υπογράμμισε μιλώντας στους συγκεντρωμένους απεργούς.

«Δεν μπορεί όταν γίνεται σεισμός να βρισκόμαστε κάτω από τα συντρίμμια, όταν βρέχει να πλημμυρίζουμε, όταν ξεσπούν πυρκαγιές να καιγόμαστε», τόνισε ενώ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στα εργατικά ατυχήματα στους χώρους δουλειάς.

Τέλος, σημείωσε ότι τα επόμενα αγωνιστικά ραντεβού των σωματείων και των φορέων, είναι το συλλαλητήριο που οργανώνουν τη Δευτέρα στο Σύνταγμα και τη σύσκεψη στην οποία καλούν την Τετάρτη στο γήπεδο του Σπόρτιγκ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Σε εξέλιξη οι απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας - Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω των απεργιακών συγκεντρώσεων

Οικονόμου για Τέμπη: Δέσμευση της κυβέρνησης για πλήρη διαλεύκανση των αιτιών του δυστυχήματος

gazzetta
gazzetta reader insider insider