Γιώργος Μπατατούδης: Συνελήφθη για χρέη στο δημόσιο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Γιώργος Μπατατούδης: Συνελήφθη για χρέη στο δημόσιο ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ
Αστυνομία
Ο άλλοτε πρόεδρος του ΠΑΟΚ και επιχειρηματίας, Γιώργος Μπατατούδης, έχει εκ νέου περιπέτειες με τη δικαιοσύνη.

Ο Γιώργος Μπατατούδης, επιχειρηματίας και επί σειρά ετών ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνελήφθη, συνελήφθη στην περιοχή της Καλλιθέας από αστυνομικούς του τμήματος αναζητήσεων της Ασφάλειας για χρέη προς το Δημόσιο.

Στις 24 Μαρτίου 2009 καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 10 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή για το αδίκημα της υπεξαίρεσης 2,5 δισεκατομμυρίων δραχμών από την εταιρεία Ιnteractive και, θεωρούμενος ως φυγόδικος, δεν είχε από τότε το δικαίωμα να επισκεφτεί την Ελλάδα, καθώς, αν το έπραττε, θα συλλαμβανόταν άμεσα, σύμφωνα με το Reader.gr.

Στις 8 Ιουνίου 2010 συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές της Λιβύης, μετά από διεθνές ένταλμα σύλληψης, που εξέδωσαν σε βάρος του οι δικαστικές Αρχές της Θεσσαλονίκης, αλλά τελικά αθωώθηκε από το Εφετείο. Ο «Μπάτμαν» όπως τον αποκαλούσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, αναμένεται να οδηγηθεί αύριο Σάββατο στον εισαγγελέα,.

«Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (10-2-2023) στην Καλλιθέα στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 77χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με συνολική ποινή φυλάκισης έντεκα (11) ετών και ενός (1) μηνός, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, της φορολογικής νομοθεσίας και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, ο 77χρονος στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, προέβαινε σε απάτες κατ’ εξακολούθηση, εξέδιδε ακάλυπτες επιταγές και δεν απέδιδε έγκαιρα τους αναλογούντες φόρους και τις εργοδοτικές και ασφαλιστικές εισφορές προς το ελληνικό δημόσιο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα» επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου της ΕΛΑΣ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ψάχνουν «σωσίβιο» από το ΕΣΠΑ για το στεγαστικό πρόβλημα

Αγρότες στα όπλα No2: Τι θα πρέπει να έχουμε στο χωράφι και στο… ράφι αν ξαφνικά ο ουρανός βρέξει drones

Gen Z: Η γενιά που αρνείται να εργαστεί με τους κανόνες των Boomers, αλλάζει δουλειές κάθε χρόνο και βάζει πάνω απ’ όλα την προσωπική ζωή

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider