Κακοκαιρία: Στις 10 το πρωί θα ανοίξουν αύριο οι δημόσιες υπηρεσίες σε Αττική, Στ. Ελλάδα

Newsroom
Μοιράσου το
Κακοκαιρία: Στις 10 το πρωί θα ανοίξουν αύριο οι δημόσιες υπηρεσίες σε Αττική, Στ. Ελλάδα
Από τις 10:00 το πρωί θα λειτουργήσουν και αύριο Τετάρτη οι δημόσιες υπηρεσίες λόγω του καιρικού φαινομένου «Μπάρμπαρα».

Από τις 10:00 το πρωί θα λειτουργήσουν και αύριο Τετάρτη οι υπηρεσίες του Δημοσίου λόγω του καιρικού φαινομένου «Μπάρμπαρα».

Οι υπάλληλοι θα εργαστούν κανονικά στην έδρα της υπηρεσίας τους. Η απόφαση αφορά ειδικά την περιφέρεια Αττικής και για τις Περιφερειακές Ενότητες Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Όπως σημειώνεται από το υπουργείο Εσωτερικών, προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, διευκρινίζεται ότι δεν θα πραγματοποιηθούν τυχόν ραντεβού με δημόσιες υπηρεσίες που έχουν προγραμματιστεί για αύριο πριν από τις 10:00 το πρωί.

Επισημαίνεται ότι τα ανωτέρω δεν αφορούν τους υπαλλήλους τα καθήκοντα των οποίων συνδέονται άμεσα με την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Για τους υπαλλήλους αυτούς, αρμόδιοι να παρέχουν οδηγίες είναι οι επικεφαλής των υπηρεσιών αιχμής, στην οποία ανήκουν οργανικά, ιδίως αρμόδιος επικεφαλής των ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού, νοσηλευτικών ιδρυμάτων κλπ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Πώς θα λειτουργήσουν αύριο εμπορικά καταστήματα και delivery στην Αττική

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Έρχεται η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» με χιόνια ακόμα και στην Αττική

Κλειστά σχολεία στην Αττική και την Τετάρτη: Η λίστα – Ανοιχτές οι λαϊκές αγορές