Θεσσαλονίκη: Άστεγος βρέθηκε νεκρός σε κατάστημα που φιλοξενούνταν για να προφυλάσσεται από τις χαμηλές θερμοκρασίες

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη: Άστεγος βρέθηκε νεκρός σε κατάστημα που φιλοξενούνταν για να προφυλάσσεται από τις χαμηλές θερμοκρασίες
Ο θάνατος του άστεγου, ηλικίας περίπου 59 ετών, προήλθε από παθολογικά αίτια, με την αστυνομία να αποκλείει κάθε εγκληματική ενέργεια.

Νεκρός μέσα σε κατάστημα επί της οδού Μπαλανού, κοντά στην Πλατεία 'Αθωνος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε το πρωί άστεγος άνδρας.

Ο θάνατος του άστεγου, ηλικίας περίπου 59 ετών, προήλθε από παθολογικά αίτια, με την αστυνομία να αποκλείει κάθε εγκληματική ενέργεια. Φιλοξενούνταν στο τσαγκαράδικο τα βράδια με την άδεια του ιδιοκτήτη, προκειμένου να προφυλάσσεται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εφορία: Διακοπή εργασιών για επαγγελματίες και επιχειρήσεις με λίγα κλικ - Η ψηφιακή διαδικασία, οι αιτήσεις, οι προϋποθέσεις

Πόσο βουτηγμένες στο χρέος είναι οι 25 σημαντικότερες οικονομίες του κόσμου

Τραμπ: Στέλνει επιστολές για τους δασμούς σε 12 χώρες - Τake it or leave it

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider