Θεσσαλονίκη: Άστεγος βρέθηκε νεκρός σε κατάστημα που φιλοξενούνταν για να προφυλάσσεται από τις χαμηλές θερμοκρασίες

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεσσαλονίκη: Άστεγος βρέθηκε νεκρός σε κατάστημα που φιλοξενούνταν για να προφυλάσσεται από τις χαμηλές θερμοκρασίες
Ο θάνατος του άστεγου, ηλικίας περίπου 59 ετών, προήλθε από παθολογικά αίτια, με την αστυνομία να αποκλείει κάθε εγκληματική ενέργεια.

Νεκρός μέσα σε κατάστημα επί της οδού Μπαλανού, κοντά στην Πλατεία 'Αθωνος, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε το πρωί άστεγος άνδρας.

Ο θάνατος του άστεγου, ηλικίας περίπου 59 ετών, προήλθε από παθολογικά αίτια, με την αστυνομία να αποκλείει κάθε εγκληματική ενέργεια. Φιλοξενούνταν στο τσαγκαράδικο τα βράδια με την άδεια του ιδιοκτήτη, προκειμένου να προφυλάσσεται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Οι νέες παροχές και τα επιδόματα: Τι αλλάζει μήνα-μήνα το 2026

ΔΥΠΑ: Έρχεται νέα δράση επιδότησης της part time εργασίας - Τα 5+1 προγράμματα του 2026

Τα πλοία μεταφοράς ζώντων ζώων, είναι ένας ασφαλέστατος τρόπος μεταφοράς ναρκωτικών

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider