Δήμος Αθηναίων: Καμία άδεια δεν δόθηκε για εκδήλωση της Χρυσής Αυγής

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Δήμος Αθηναίων: Καμία άδεια δεν δόθηκε για εκδήλωση της Χρυσής Αυγής
Ο δήμος Αθηναίων διαψεύδει σχετικά δημοσιεύματα, καθώς και τις ανακοινώσεις των εκπροσώπων Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΜέΡΑ25.

Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο, αλλά και ανακοίνωση των εκπροσώπων Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και ΜέΡΑ25, από το δήμο Αθηναίων διευκρινίζεται: «Καμία άδεια δεν ζητήθηκε ούτε χορηγήθηκε για την κατάληψη κοινοχρήστου χώρου και πραγματοποίηση εκδήλωσης της Χρυσής Αυγής στην Πλατεία Ρηγίλλης.

Επιπλέον ο δήμος Αθηναίων παρείχε σύμφωνη γνώμη στη λήψη μέτρων και περιορισμών από την αστυνομία, με δεδομένο ότι για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, δεν υπήρξε η προβλεπόμενη από το νόμο άδεια.

Συγκεκριμένα ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κοινοχρήστων Χώρων Βασίλειος Κορομάντζος απαντώντας στο σχετικό έγγραφο της ΕΛΑΣ, με ημερομηνία 27 Ιανουαρίου, σημείωνε: "Σας γνωρίζουμε ότι δεν έχει χορηγηθεί άδεια κατάληψης κοινόχρηστου χώρου για την πραγματοποίηση της εν λόγω εκδήλωσης και παρέχουμε σύμφωνη γνώμη για τα μέτρα που πρόκειται να λάβετε με δεδομένο ότι δεν υπάρχει η σχετική άδεια"».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Επιστροφή ενός ενοικίου και χωρίς τη συμπλήρωση του αριθμού μισθωτηρίου συμβολαίου

Ποδόσφαιρο: Πώς γίνονται μεταγραφές χωρίς μετρητά - Το παράδειγμα της Premier League

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider