Γιώργος Καραγιάννης: Στην Κρήτη προωθούμε έργα 3,6 δισ. ευρώ 

Newsroom
Μοιράσου το
Γιώργος Καραγιάννης: Στην Κρήτη προωθούμε έργα 3,6 δισ. ευρώ 
Την καλύτερη απάντηση στην πρόταση μομφής της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε ο Γιώργος Καραγιάννης σε ανάρτηση του το έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, επ' αφορμή της έναρξης των εργασιών για τον ΒΟΑΚ.

Την καλύτερη απάντηση στην πρόταση μομφής της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε ο Γιώργος Καραγιάννης σε ανάρτηση του το έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη, επ' αφορμή της έναρξης των εργασιών για τον ΒΟΑΚ, με την παρουσία του πρωθυπουργού στην Κρήτη.

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών αναφέρθηκε επίσης στο νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου στο Καστέλι το οποίο θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε συνολικά στην δρομολόγηση έργων ύψους 3,6 δισ. ευρώ στην Κρήτη αλλά και στην δημιουργία 40.000 θέσεων εργασίας.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του:

Η καλύτερη απάντηση στην πρόταση μομφής του κ. Τσίπρα είναι το ορατό και μετρήσιμο έργο της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε όλη την Ελλάδα. Εδώ στην Κρήτη πραγματοποιούμε 30 έργα με προϋπολογισμό άνω των 3,6 δισ. ευρώ και δημιουργούμε πάνω από 40.000 μόνιμες θέσεις εργασίας στο νησί, όπως είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε, παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην παρουσίαση του Αναπτυξιακού Προγράμματος.

Ο ΒΟΑΚ, ένα όνειρο δεκαετιών έχει πάρει σάρκα και οστά. Ξεκινάμε στο τμήμα Νεάπολη – Αγ. Νικόλαος, αναμένουμε την κατάθεση δεσμευτικών προσφορών εντός του Μαρτίου για το μεγάλο έργο Χανιά - Ηράκλειο και προχωράμε άμεσα στην υπογραφή της σύμβασης για το ΣΔΙΤ Χερσόνησος – Νεάπολη. Mόνο από την κατασκευής του ΒΟΑΚ θα δημιουργηθούν σε ετήσια βάση 12.000 θέσεις εργασίας.

Το νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου στο Καστέλι θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο στην Ελλάδα και στην πλήρη ανάπτυξή του θα δημιουργηθούν περίπου 7.500 άμεσες θέσεις εργασίας και επιπλέον 35.000 έμμεσες θέσεις.

Μία σειρά από αντιπλημμυρικά έργα άνω των 470 εκατ. € θωρακίζουν το νησί και εξασφαλίζουν τις ανάγκες για άρδευση και καλλιέργεια.

Συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση και κάνουμε πράξη το μεγάλο σχέδιο ανάπτυξης της Κρήτης που όμοιό του δεν έχει ξαναδεί το νησί.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Καραμανλής: Ιστορική ημέρα για την Κρήτη η έναρξη των εργασιών για τον ΒΟΑΚ

Μητσοτάκης: Έργο πνοής για την Κρήτη ο ΒΟΑΚ - «Βολές» για την «τοξικότητα» του ΣΥΡΙΖΑ