Βολιβία: 11 νεκροί και 23 τραυματίες από πτώση λεωφορείου

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Βολιβία: 11 νεκροί και 23 τραυματίες από πτώση λεωφορείου
«Έχουμε 11 νεκρούς και 23 τραυματίες» είπε ο Όσκαρ Μεντράνο, ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, μιλώντας στο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι Unitel.

Έντεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 23 τραυματίστηκαν όταν λεωφορείο έπεσε σε χαράδρα, στην ανατολική Βολιβία, ανακοίνωσαν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

Το δυστύχημα, τα αίτια του οποίου δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη, σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σε έναν δρόμο που συνδέει την πόλη Σάντα Κρους με το χωριό Σαϊπίνα.

«Έχουμε 11 νεκρούς και 23 τραυματίες» είπε ο Όσκαρ Μεντράνο, ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας, μιλώντας στο ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι Unitel.

Ορισμένοι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Σαϊπίνα ενώ άλλοι, η κατάσταση των οποίων ήταν πιο σοβαρή, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Σάντα Κρους.

Σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Στατιστικής (ΙΝΕ) το 2021 στη Βολιβία σκοτώθηκαν σε τροχαία δυστυχήματα 1.325 άνθρωποι και 11.155 τραυματίστηκαν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Από την Αλάσκα στο Αιγαίο: Το επικίνδυνο προηγούμενο της ουκρανικής «διευθέτησης»

Ποιες εξαγγελίες μπαίνουν στο «καλάθι» της ΔΕΘ για τη στέγαση, τις συντάξεις και τις ασφαλιστικές εισφορές

IX: Έρχονται τα πρώτα πρόστιμα για 350.000 οχήματα χωρίς ΚΤΕΟ και τέλη κυκλοφορίας

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider