ΗΠΑ: Πολύνεκρη καραμπόλα 46 αυτοκινήτων στο Οχάιο

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Πολύνεκρη καραμπόλα 46 αυτοκινήτων στο Οχάιο
Σχεδόν 1,5 εκατομμύριο αμερικανικά νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό λόγω της χειμερινής καταιγίδας,

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν σε μια τεράστια καραμπόλα 46 οχημάτων στο Ohio Turnpike, έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας με διόδια στο Οχάιο, όπως ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές την Παρασκευή. Τους 17 έχουν φτάσει οι νεκροί από δυστυχήματα που σχετίζονται με την ιστορικών διαστάσεων κακοκαιρία η οποία πλήττει μεγάλο μέρος των ΗΠΑ τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με το Sky News.

Σύμφωνα με το NBC News, χρησιμοποιήθηκαν πούλμαν για να μεταφερθούν οι επιβάτες των εμπλεκόμενων οχημάτων σε εγκαταστάσεις με θέρμανση στην περιοχή, η οποία καταγράφει εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες τα τελευταία 24ωρα. Στη συνέχεια ξεκίνησε η χρονοβόρα διαδικασία της απομάκρυνσης των οχημάτων, προκειμένου να ανοίξει ξανά ο δρόμος.

Σχεδόν 1,5 εκατομμύριο αμερικανικά νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό λόγω της χειμερινής καταιγίδας, που προκάλεσε σημαντικές χιονοπτώσεις, ισχυρές ριπές παγωμένων ανέμων και θερμοκρασίες που κατά τόπους έφτασαν τους -48 βαθμούς Κελσίου, ικανές να μεταμορφώνουν σε μια στιγμή το βραστό νερό σε σταγονίδια πάγου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Δυστύχημα στο Βουκουρέστι: 53χρονος από τη Λάρισα το θύμα - Επιστρέφουν στην Αθήνα οι πρώτοι επιβάτες

«Ήταν σαν μακελειό, παντού αίματα»: Συγκλονιστικές μαρτυρίες διασωθέντων από το δυστύχημα στη Ρουμανία

Τέσσερις λόγοι που η τηλεργασία θα συνεχιστεί και το 2023

gazzetta
gazzetta reader insider insider