«Ήταν σαν μακελειό, παντού αίματα»: Συγκλονιστικές μαρτυρίες διασωθέντων από το δυστύχημα στη Ρουμανία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ήταν σαν μακελειό, παντού αίματα»: Συγκλονιστικές μαρτυρίες διασωθέντων από το δυστύχημα στη Ρουμανία
Στην Ελλάδα επιστρέφουν επιβάτες που είναι καλά στην υγεία τους, ενώ κάποιοι άλλοι αποφάσισαν να μείνουν στο Βουκουρέστι καθώς νοσηλεύονται συγγενείς τους.

Σοκάρουν οι περιγραφές ατόμων που επέβαιναν στο μοιραίο λεωφορείο του δυστυχήματος στο Βουκουρέστι, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνδρας από τη Λάρισα ηλικίας 53 ετών.

Οι περιγραφές όσων βίωσαν τα λεπτά τις φρίκης είναι πραγματικά συγκλονιστικές. «Με το που πήραμε τη στροφή ξαφνικά νιώθω ένα μπαμ κάτι να με πλακώνει, νιώθω ένα βάρος στην πλάτη μου, είχε σφηνωθεί το κεφάλι μου μπροστά στο κάθισμα. Ένιωθα το βάρος από πάνω. Άρχισα να φωνάζω δε μπορώ να αναπνεύσω…» λέει μία νεαρή γυναίκα που είναι καλά στην υγεία της στην κάμερα του Alpha.

«Ήταν σαν μακελειό. Να βλέπεις παντού αίματα, να κλαίει ο κόσμος, να μην ξέρει ο κόσμος τι γίνεται…».

Βίντεο ντοκουμέντο μετά τη σύγκρουση

Στη δημοσιότητα δόθηκε από το ΟΡΕΝ ένα βίντεο ντοκουμέντο από το φονικό τροχαίο στην πρωτεύουσα της Ρουμανία.

Βγήκε από το κώμα η 30χρονη, επιστρέφουν Ελλάδα οι πρώτοι

Ένας νεκρός άνδρας από τη Λάρισα ήταν ο τραγικός απολογισμός του μοιραίου τροχαίου δυστυχήματος που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής (23/12) στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι. Στο λεωφορείο επέβαιναν 47 Έλληνες τουρίστες από διαφορετικά σημεία της Ελλάδας και το ατύχημα συνέβη όταν το λεωφορείο παραβίασε πινακίδα προειδοποίησης ύψους σε γέφυρα της Ρουμανικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του Reader.gr, στη χώρα μας αναμένεται να επαναπατριστούν άμεσα 9 επιβάτες του μοιραίου λεωφορείου, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει από τη Ρουμανία αεροπορικώς. Όπως αναφέρεται, αναμένεται να φτάσουν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αναμένεται να μεταφερθούν στις πόλεις τους, μεταξύ αυτών στη Λάρισα, στο Βόλο και στη Θεσσαλονίκη με λεωφορεία που θα βρίσκονται ήδη στο αεροδρόμιο. Παράλληλα, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να αναχωρήσουν και άλλα 9 άτομα, αυξάνοντας έτσι τον αριθμό των επαναπατρισθέντων στους 18.

Σε ό,τι αφορά στην κατάσταση της υγείας των υπολοίπων επιβατών, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, 16 άτομα παραμένουν στα νοσοκομεία της Ρουμανίας, ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται σε ξενοδοχεία της πόλης, με την πλειοψηφία αυτών να είναι συγγενείς των επιβατών. Στα θετικά νέα του δυστυχήματος είναι ότι κανένας απ' όσους νοσηλεύονται στο νοσοκομείο δε βρίσκεται σε κατάσταση καταστολής

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Tesla: «Παγώνει» την παραγωγή στο εργοστάσιό της στη Σαγκάη

Handelsblatt: Οι «εξαιρετικά αξιόπιστοι» Έλληνες εφοπλιστές για το LNG της Ευρώπης

Τσίπρας για Βόρεια Ήπειρο: Δεν θα οργάνωνα φιέστες όταν δεν προχωρούν τα θέματα της μειονότητας

gazzetta
gazzetta reader insider insider