Κρεμλίνο: O ΟΑΣΕ χάνει το νόημά του

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κρεμλίνο: O ΟΑΣΕ χάνει το νόημά του
Ο ΟΑΣΕ χάνει το νόημά του, αναφέρει το Κρεμλίνο,

Η στάση του ΟΑΣΕ δείχνει ότι o Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη χάνει το νόημά του, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Ο Πεσκόφ είχε δεχθεί ερώτηση αν η Ρωσία ενδέχεται να εγκαταλείψει τον πανευρωπαϊκό οργανισμό.

Νωρίτερα σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε πως μεγάλα προβλήματα έχουν συσσωρευθεί στον ΟΑΣΕ, κατηγορώντας τη Δύση ότι απέρριψε την ευκαιρία να τον καταστήσει μια πραγματική γέφυρα με τη Ρωσία μετά τον Ψυχρό Πόλεμο.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Πεσκόφ πρόσθεσε ότι η Μόσχα δεν σχεδιάζει να επικοινωνήσει με την αμερικανική κυβέρνηση πριν από το τέλος του έτους, ζητώντας να διεξαχθούν συζητήσεις κεκλεισμένων των θυρών για πιθανές ανταλλαγές κρατουμένων μεταξύ της Ρωσίας και των ΗΠΑ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Πάτρα - Πύργος: «Στρώνεται χαλί» για επέκταση έως την Τσακώνα με «αλμυρό» κόστος

Αποκαλυπτήρια για όλα τα νέα όπλα της Ελλάδας στην παρέλαση της 28ης

Ποιοι Έλληνες εργάζονται έως και 49 ώρες την εβδομάδα - Πόσο δουλεύει ο μέσος Ευρωπαίος

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider