Μουντιάλ 2022: Στο «ελεύθερο» ΑΝΤ1 όλα τα παιχνίδια – Τι θα γίνει με όσους πλήρωσαν συνδρομή

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Μουντιάλ 2022: Στο «ελεύθερο» ΑΝΤ1 όλα τα παιχνίδια – Τι θα γίνει με όσους πλήρωσαν συνδρομή
O Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε και επίσημα πως ολόκληρο το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου θα μεταδοθεί στο «ελεύθερο» ΑΝΤ1.

Tην ώρα που έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις οι τεχνικές δυσλειτουργίες που παρουσιάζει η πλατφόρμα ΑΝΤ1+, με αποτέλεσμα να μην μπορούν οι συνδρομητές να παρακολουθήσουν το Μουντιάλ 2022, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποίησε και επίσημα πως ολόκληρο το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου θα μεταδοθεί στο «ελεύθερο» ΑΝΤ1.

Παράλληλα, ανακοινώθηκε πως όσοι πλήρωσαν την προσφορά του ΑΝΤ1+ για το Μουντιάλ θα επεκταθεί αυτόματα και δωρεάν η συνδρομή τους για τρεις επιπλέον μήνες.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε να μεταδώσει όλους τους αγώνες του FIFA World Cup Qatar 2022™ στον ΑΝΤ1 TV, παράλληλα με το ΑΝΤ1+ με σκοπό να μην χαθεί ούτε μία στιγμή από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση. Κατά τη διάρκεια μετάδοσης αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημιουργήθηκαν τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1+.

Η εταιρία του εξωτερικού που ανέλαβε το development της πλατφόρμας δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο ζήτησης που υπήρξε. Η αδυναμία αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του ΑΝΤ1+ και γι’ αυτό ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αντέδρασε από την πρώτη μέρα, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στη θέαση των αγώνων. Η ομάδα του ΑΝΤ1+ συνεχίζει να εργάζεται για την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν.

Ολόκληρο το άρθρο στο reader.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Μουντιάλ 2022: Η FIFA αναμένει έσοδα άνω των 5,4 δισ. δολαρίων - «Καρφιά» Ινφαντίνο για την κριτική στο Κατάρ

Ρεκόρ στα έσοδα της FIFA πριν από το Μουντιάλ: Έφτασαν τα 7,5 δισ. δολάρια μέσα σε 4 χρόνια

Μουντιάλ 2022: Η Nike «παγκόσμια πρωταθλήτρια», με τις περισσότερες εμφανίσεις ομάδων στο Κατάρ

gazzetta
gazzetta reader insider insider