Πεκίνο: Προτεραιότητα η σταθερότητα της αγοράς εργασίας

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Πεκίνο: Προτεραιότητα η σταθερότητα της αγοράς εργασίας
Η κατάσταση στην αγορά εργασίας της Κίνας παρέμεινε γενικά σταθερή για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δέχεται διαρκή πίεση εδώ και πολύ καιρό.

Το Πεκίνο θα επικεντρώσει την προσοχή του στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην προώθηση οικονομικών, νομισματικών και βιομηχανικών πολιτικών, προκειμένου να υποστηριχθεί η σταθερότητα της αγοράς, δήλωσε χθες, ο Λι Ζονγκ, υφυπουργός στο υπουργείο Ανθρώπινων Πόρων και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Η κατάσταση στην αγορά εργασίας της Κίνας παρέμεινε γενικά σταθερή για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δέχεται διαρκή πίεση εδώ και πολύ καιρό, δήλωσε ο Λι στη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στο Πεκίνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Προς ήπια αύξηση ο κατώτατος μισθός από 1ης Απριλίου - Τι αλλάζει σε Δώρο Πάσχα και επίδομα ανεργίας

Όταν ο πόλεμος συναντά τη λειψυδρία: Το νέο ρίσκο για Ευρώπη και Ελλάδα

ΕΝΦΙΑ 2026: Nέα εκκαθαριστικά και πρώτη δόση έως 31 Μαρτίου για φόρους 2 δισ. ευρώ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider