Κομισιόν: Για 8η φορά η Τουρκία αρνήθηκε την επιθεώρηση πλοίου της

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Κομισιόν: Για 8η φορά η Τουρκία αρνήθηκε την επιθεώρηση πλοίου της
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Για όγδοη φορά η Τουρκία αρνήθηκε την επιθεώρηση σε πλοίο της.

Για όγδοη φορά η Τουρκία αρνήθηκε την επιθεώρηση σε πλοίο της κατόπιν αιτήματος της επιχείρησης Irini, που αφορά στο εμπάργκο όπλων στη Λιβύη, ανέφερε η Εκπρόσωπος της Κομισιόν Ναμπίλα Μασράλι.

Η κ. Μασράλι ερωτηθείσα σχετικά με tweet στο λογαριασμό της επιχείρησης «Irini» σύμφωνα με το οποίο, η Τουρκία δεν επέτρεψε την επιθεώρηση στο πλοίο MV Parpali, σημείωσε:

«Λυπούμαστε για την άρνηση της Τουρκίας να γίνει επιθεώρηση σε ακόμη ένα πλοίο σύμφωνα με την επιχείρηση «Irini», την Κυριακή το απόγευμα, με βάση το ψήφισμα του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών 2292 για το εμπάργκο όπλων στη Λιβύη».

Προσέθεσε, ότι «όλα τα μέλη των Ηνωμένων Εθνών καλούνται από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να συνεργάζονται όσον αφορά στις επιθεωρήσεις» επισημαίνοντας ότι «είναι η όγδοη περίπτωση που συμβαίνει αυτό».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τουρισμός για Όλους: Ανοίγουν οι αιτήσεις για voucher έως 600 ευρώ

Μετά τις φορολογικές δηλώσεις έρχονται οι διασταυρώσεις - Ποιοι κωδικοί ελέγχονται

Το βάρος στις αποζημιώσεις - Η πόρτα της Δόμνας στον Μακάριο - Τα... depon στο κόμμα Καρυστιανού

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider