Θεοδωρικάκος: «50% επιπλέον αστυνομικοί υπηρετούν φέτος το καλοκαίρι στην Σαντορίνη»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Θεοδωρικάκος: «50% επιπλέον αστυνομικοί υπηρετούν φέτος το καλοκαίρι στην Σαντορίνη»
Γι’ αυτό το λόγο, οι αστυνομικές δυνάμεις στο νησί της Σαντορίνης έχουν αυξηθεί φέτος κατά 50% και συγκεκριμένα βρίσκονται 96 αστυνομικοί.

Με τον Δήμαρχο Θήρας – Σαντορίνης Αντώνη Σιγάλα συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσία του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, και συζήτησαν για θέματα ασφάλειας στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, το οποίο φέτος παρουσιάζει ιδιαίτερα αυξημένη τουριστική κίνηση.

Ο Υπουργός Προστασίας Τάκης Θεοδωρικάκος έχει δηλώσει ότι: «Ο τουρισμός αποτελεί την αιχμή του δόρατος της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. O τουρισμός συνδέεται άρρηκτα με το αίσθημα ασφαλείας των ξένων και των ελλήνων τουριστών. Κανείς δεν πηγαίνει κάπου εάν φοβάται, κανείς δεν πηγαίνει κάπου εάν αισθάνεται ανασφαλής». Γι’ αυτό το λόγο, οι αστυνομικές δυνάμεις στο νησί της Σαντορίνης έχουν αυξηθεί φέτος κατά 50% και συγκεκριμένα βρίσκονται 96 αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Επέστρεψε - Φουλ επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ηγεσίες μικροκομματιδίων - Ζητά επανίδρυση και οργανωτική υπόσταση της δημοκρατικής παράταξης

Εφορία: Από ελεγκτικό κόσκινο εκατοντάδες φάκελοι μεταβίβασης πρώτης κατοικίας και χρηματικές γονικές παροχές

ΕΦΚΑ: Ρεκόρ έτους με 20.552 αιτήσεις συνταξιοδότησης τον Σεπτέμβριο - Προβλέψεις για πάνω από 210.000 αιτήσεις το 2025

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider