Ο Μασκ θα ξαναβάλει τον Τραμπ στο Twitter, μετά την εξαγορά του

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ο Μασκ θα ξαναβάλει τον Τραμπ στο Twitter, μετά την εξαγορά του
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο Έλον Μασκ δήλωσε την Τρίτη, σύμφωνα με διεθνή μέσα, ότι θα άρει την απαγόρευση του Twitter στον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, εάν ολοκληρωθεί το deal εξαγοράς του μέσου.

Ο Έλον Μασκ δήλωσε την Τρίτη, σύμφωνα με διεθνή μέσα, ότι θα άρει την απαγόρευση του Twitter στον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, εάν ολοκληρωθεί το deal εξαγοράς του μέσου.

«Οι μόνιμες απαγορεύσεις θα πρέπει να είναι εξαιρετικά σπάνιες και να προορίζονται πραγματικά για λογαριασμούς που είναι bot, ή απάτες, λογαριασμοί spam… Πιστεύω ότι δεν ήταν σωστό να αποκλειστεί ο Ντόναλντ Τραμπ», δήλωσε ο Μασκ στο συνέδριο Future of the Car του FT Live. «Νομίζω ότι ήταν λάθος, γιατί αποξένωσε μεγάλο μέρος της χώρας και δεν είχε ως αποτέλεσμα τελικά να απομονωθεί ο Ντόναλντ Τραμπ».

«Θα ανατρέψω τη μόνιμη απαγόρευση», πρόσθεσε ο Μασκ. «Δεν κατέχω ακόμα το Twitter. Επομένως, αυτό δεν είναι κάτι που θα συμβεί σίγουρα».

Να σημειωθεί πως το Twitter ανέστειλε οριστικά τον λογαριασμό του Τραμπ τον Ιανουάριο του 2021 μετά την επίθεση των υποστηρικτών του στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Θεσσαλονίκη: Ανεβάζει ταχύτητα ο τουρισμός – Τα νέα δεδομένα και το στοίχημα της επόμενης ημέρας

ΚΑΠ: Πλούσια εμιράτα, φτωχά χωράφια – Ο «κόφτης» των 100.000€

Δημόσιο: Οριζόντια αύξηση 80 ευρώ το μήνα και «δώρο» 500 ευρώ έως το Ιανουάριο του 2028

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider