Ουκρανία: Σχολείο και πολυκατοικία επλήγησαν από βομβαρδισμό στο Σιεβιεροντονέτσκ

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Ουκρανία: Σχολείο και πολυκατοικία επλήγησαν από βομβαρδισμό στο Σιεβιεροντονέτσκ
Εννέα τρένα είναι έτοιμα για την απομάκρυνση αμάχων από την περιοχή.

Ένα σχολείο και μια πολυκατοικία βομβαρδίστηκαν νωρίς σήμερα το πρωί στο Σιεβιεροντονέτσκ, στην πολιορκημένη περιφέρεια του Λουχάνσκ, στην ανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με τον περιφερειάρχη της.

"Ευτυχώς δεν υπάρχουν απώλειες", αναφέρει σε μήνυμά του στο Telegram ο Σέρχι Γκαϊντάι.

Το Reuters δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να επιβεβαιώσει από ανεξάρτητη πηγή την πληροφορία αυτή.

Ο περιφερειάρχης της Λουχάνσκ ανακοίνωσε επίσης με μήνυμά του στο Telegram ότι οι κάτοικοί της θα έχουν σήμερα στη διάθεσή τους 9 τρένα για την απομάκρυνσή τους από την περιφέρεια αυτή που πολιορκείται από τις ρωσικές δυνάμεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Ανασφάλιστα οχήματα: Έρχονται «τσουχτερά» ραβασάκια σε ιδιοκτήτες οχημάτων - Πάνω από 300.000 οχήματα στη ψηφιακή «απόχη»

Unicredit: Τέσσερα σενάρια μιας «σιωπηλής» χρεοκοπίας των ΗΠΑ

ΠΑΟΚ στο προσκήνιο, λιμάνι στο παρασκήνιο

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider