Τζόνσον: Τα ελεύθερα ΜΜΕ δεν θα εκφοβιστούν από τη βία

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Τζόνσον: Τα ελεύθερα ΜΜΕ δεν θα εκφοβιστούν από τη βία
Το ρωσικό κοινοβούλιο ψήφισε ένα νόμο που προβλέπει την επιβολή ποινής φυλάκισης άνω των 15 ετών κατά οποιουδήποτε εντοπιστεί να διαδίδει “κατασκευασμένες” ειδήσεις.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον τόνισε σήμερα ότι τα ελεύθερα ΜΜΕ δεν θα εκφοβιστούν από τη βία, καθώς ο ίδιος, σχολίασε θετικά τους ανταποκριτές του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου Sky News για την κάλυψη μιας ενέδρας στην Ουκρανία, νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

“Ο ελεύθερος Τύπος δεν θα εκφοβιστεί και δεν θα τρομάξει από βαρβαρικές και χωρίς διάκριση πράξεις βίας” ανέφερε ο Τζόνσον στο Twitter.

Την Παρασκευή, το ρωσικό κοινοβούλιο ψήφισε ένα νόμο που προβλέπει την επιβολή ποινής φυλάκισης άνω των 15 ετών κατά οποιουδήποτε εντοπιστεί να διαδίδει “κατασκευασμένες” ειδήσεις, από πρόθεση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

ΟΠΕΚΕΠΕ: Δείτε ποιοι πήραν πάνω από 50.000 ευρώ επιδότηση - Αναλυτικές λίστες

Εργασιακό νομοσχέδιο: Οι 6+1 αλλαγές που έρχονται σε προσλήψεις, ωράριο, ετήσιες άδειες

Λίβερπουλ: Πωλήσεις ρεκόρ για τη νέα εμφάνιση της Adidas - Εκτοξεύτηκαν πάνω από 700%

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider