ΗΠΑ: Απειλή για βόμβα σε σχολική εκδήλωση όπου παρίστατο ο σύζυγος της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΗΠΑ: Απειλή για βόμβα σε σχολική εκδήλωση όπου παρίστατο ο σύζυγος της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Ο Έμχοφ βρισκόταν στο Λύκειο Ντάνμπαρ για μια εκδήλωση για τον Μήνα Ιστορίας των Αφροαμερικανών.

Άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας έβγαλαν από ένα σχολείο στην Ουάσινγκτον τον Ντάγκλας Έμχοφ, τον σύζυγο της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις, έπειτα από απειλή για βόμβα.

Ο Έμχοφ βρισκόταν στο Λύκειο Ντάνμπαρ για μια εκδήλωση για τον Μήνα Ιστορίας των Αφροαμερικανών. Μαθητές και καθηγητές εκκένωσαν επίσης το κτίριο.

Από το γραφείο του Έμχοφ έγινε γνωστό ότι το σχολείο ενημέρωσε για την απειλή τη Μυστική Υπηρεσία, η οποία προστατεύει τους πολιτικούς ηγέτες και τις οικογένειές τους. Σύμφωνα με την Περιφέρεια Δημόσιων Σχολείων της Κολούμπια (DCPS), μια απειλή για βόμβα ήταν που οδήγησε στην εκκένωση του σχολείου. «Είχαμε μια απειλή σήμερα για το κτίριο και λάβαμε το προληπτικό μέτρο να απομακρύνουμε τους πάντες, όπως είδατε. Νομίζω ότι όλοι είναι ασφαλείς», είπε ένας εκπρόσωπος της DCPS, σημειώνοντας ότι «δεν έχει συγκεκριμένες λεπτομέρειες προς το παρόν».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Τα επαγγέλματα της επόμενης 10ετίας στην Ελλάδα: Οι 5 κλάδοι με μισθούς άνω των 2.000 ευρώ

Γιατί ο Τραμπ έβαλε στο μάτι τη φέτα μας και την ιταλική παρμεζάνα;

Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Το πρώτο AI Μουντιάλ και η νέα εποχή του ποδοσφαίρου

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider