Στο «μικροσκόπιο» τα AirBnB για ενδεχόμενα κορονοπάρτι

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στο «μικροσκόπιο» τα AirBnB για ενδεχόμενα κορονοπάρτι
Oι περισσότεροι ιδιοκτήτες προσπαθούν με διάφορες δικλείδες να διασφαλίσουν πριν από την ενοικίαση ότι δεν πρόκειται να γίνουν πάρτι με δυνατή μουσική.

Στα ύψη βρίσκονται οι κρατήσεις στα Airbnb στην Αττική και σε δημοφιλείς προορισμούς της περιφέρειας από Έλληνες και ξένους, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που άρχισαν να ψάχνουν εναλλακτικές για το πάρτι της Πρωτοχρονιάς, εν μέσω μέτρων, σύμφωνα με το Mega.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοοσίευμα, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες προσπαθούν με διάφορες δικλείδες να διασφαλίσουν πριν από την ενοικίαση ότι δεν πρόκειται να γίνουν πάρτι με δυνατή μουσική, καθώς κατά το παρελθόν οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες έχουν καταγγείλει τις παραβάσεις στα διαμερίσματά τους.

Οι πλατφόρμες δίνουν πλέον τη δυνατότητα στους διαχειριστές να απορρίπτουν αιτήματα από πελάτες όταν υπάρχει η υπόνοια διοργάνωσης πάρτυ, καθώς κινδυνεύουν με πρόστιμα. Μάλιστα, εκτιμάται πως θα δοθούν πρόστιμα «μαμούθ» στην περίπτωση που κάποιος κάνει παράνομο πάρτυ με DJ και εισιτήρια σε σπίτι βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Η άλλη «λύση» στην οποία φαίνεται να κατέφυγαν ορισμένοι Έλληνες, είναι τα «σύντομα ταξίδια» στο Ντουμπάι, όπου ήδη έχουν κάνει κρατήσεις σε τραπέζια για το Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider