Σικελία: Έκρηξη διέλυσε 4 πολυκατοικίες - Στους 7 οι νεκροί μέχρι στιγμής

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Σικελία: Έκρηξη διέλυσε 4 πολυκατοικίες - Στους 7 οι νεκροί μέχρι στιγμής
Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν χθες, Κυριακή, άλλα τέσσερα πτώματα από τα συντρίμμια κτιρίων σε πόλη της Σικελίας, τα οποία κατέρρευσαν ή υπέστησαν ζημιές από έκρηξη που μπορεί να οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου.

Τελευταία ενημέρωση: 11:59

Τα σωστικά συνεργεία ανέσυραν χθες, Κυριακή, άλλα τέσσερα πτώματα από τα συντρίμμια κτιρίων σε πόλη της Σικελίας, τα οποία κατέρρευσαν ή υπέστησαν ζημιές από έκρηξη που μπορεί να οφείλεται σε διαρροή φυσικού αερίου, ανεβάζοντας σε επτά τον επίσημο απολογισμό των νεκρών, ανακοίνωσε η ιταλική υπηρεσία πολιτικής προστασίας.

Σήμερα οι διασώστες συνεχίζουν με γυμνά χέρια να σκάβουν στα συντρίμμια όπου θεωρείται πως βρίσκονται εγκλωβισμένοι δύο ακόμα άνθρωποι, 1,5 μέρα μετά από την έκρηξη που προκλήθηκε από γραμμή αερίου, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Η έκρηξη κατέστρεψε ή προκάλεσε ζημιές το Σάββατο το βράδυ σε τέσσερις πολυκατοικίες στην πόλη Ραβανούσα, στο νότιο τμήμα της Σικελίας, πρόσθεσε η περιφερειακή υπηρεσία της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας της Σικελίας σε μήνυμά της στο Facebook.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider