Ο πραγματικός εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα: Η Αυστραλία ξεμένει από μπύρα!

Αλέξανδρος Βέλμαχος
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ο πραγματικός εφιάλτης πριν τα Χριστούγεννα: Η Αυστραλία ξεμένει από μπύρα!
Λόγω των προβλημάτων στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα υπάρχει έλλειψη στην παραγωγή ή διάθεση μπυρών όπως οι Tooheys, James Boag, Furphy, Corona.

Τα προβλήματα που καταγράφονται στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα έχουν αρχίσει να κάνουν εμφανή τα σημάδια και στον τρόπο με τον οποίο οι Αυστραλοί θα κάνουν Χριστούγεννα (εν μέσω καλοκαιριού στη χώρα), με δύο από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής μπύρας της χώρας να ανακοινώνουν έλλειψη σε μερικές από τις πιο αγαπημένες ετικέτες μπύρας των Αυστραλών.

Lion, Carlton & United Breweries ανακοίνωσαν πως λόγω των προβλημάτων στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα έχουν έλλειμμα στην παραγωγή ή διάθεση μπυρών όπως οι Tooheys, James Boag, Furphy, Corona.

Οι εταιρείες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα στην προμήθεια μπύρας είτε αυξάνοντας την εγχώρια παραγωγή σε άλλες μάρκες μπύρας για τους Αυστραλούς είτε με την προμήθεια περισσότερων ποσοτήτων μπύρας από το εξωτερικό, τονίζοντας πως η κατάσταση θα επηρεάσει τη διαθέσιμη ποσότητα των ποτών που βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων για τους καταναλωτές.

Η διοίκηση της Lion ανέφερε πως έχει μειώσει την παραγωγή σε δημοφιλείς μάρκες μπύρας και προσθέτοντας πως εργάζεται για την αντιμετώπιση του προβλήματος πριν από τα Χριστούγεννα.

Από την πλευρά της, η Carlton & United αντιμετωπίζει ελλείψεις στην εισαγωγή ποσοτήτων της Corona από το Μεξικό, λέγοντας πως «εν όψει των Χριστουγέννων, μοιράζουμε ίσα τις ποσότητες σε όλους τους προμηθευτές μας στην Αυστραλία ώστε να περιορίσουμε τις ελλείψεις», όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Όπως σημειώνει το Bloomberg, οι παραπάνω εξελίξεις έρχονται καθώς η χώρα εξέρχεται από μια σειρά lockdown που είχαν επιβληθεί για την εξάπλωση του κορονοϊού και με τους πολίτες να ελπίζουν σε μια επιστροφή στην κανονικότητα για την τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο στην Αυστραλία.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Αυστραλία: Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα της Όμικρον από μετάδοση στην κοινότητα

gazzetta
gazzetta reader insider insider