Επίθεση από μέλη του Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑΣΥ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Επίθεση από μέλη του Ρουβίκωνα στα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑΣΥ
Ομάδα ατόμων εισέβαλε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, προκαλώντας ευρείας κλίμακας βανδαλισμούς στο εσωτερικό του κτιρίου.

Επίθεση στα κεντρικά γραφεία της ΣΤΑΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) στην οδό Αθηνάς, έκαναν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι μέλη του «Ρουβίκωνα». Ομάδα ατόμων εισέβαλε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, τρομοκρατώντας εργαζόμενους και προκαλώντας ευρείας κλίμακας βανδαλισμούς στο εσωτερικό του κτιρίου.

Με ανακοίνωσή της η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση βίας που δέχθηκαν σήμερα οι Σταθερές Συγκοινωνίες. «Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας, κάθε απόπειρα εκφοβισμού και στεκόμαστε σταθερά απέναντι σε επιθέσεις σαν και τη σημερινή. Η ΣΤΑΣΥ είναι μια εταιρεία, που διαχρονικά βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, με κύριο μέλημα και αποστολή την ασφαλή και αξιόπιστη μεταφορά τους. Στόχος μας, η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και καμία πράξη βίας δεν πρόκειται να ανακόψει αυτήν μας την προσπάθεια» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider