Βρετανία: Στη δημοσιότητα το όνομα του νεκρού άνδρα που κρύβονταν πίσω από την έκρηξη στο Λίβερπουλ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βρετανία: Στη δημοσιότητα το όνομα του νεκρού άνδρα που κρύβονταν πίσω από την έκρηξη στο Λίβερπουλ
«Οι έρευνές μας βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά σε αυτό το στάδιο πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο νεκρός είναι ο 32χρονος Ιμάντ αλ Σουαλμίν» δήλωσε ο Άντριου Μικς.

Η βρετανική αστυνομία έδωσε σήμερα το βράδυ στη δημοσιότητα το όνομα του άνδρα που βρίσκεται πίσω από την έκρηξη σε ένα ταξί στο Λίβερπουλ, σε μια τρομοκρατική ενέργεια που χαρακτήρισαν οι αρχές.

«Οι έρευνές μας βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά σε αυτό το στάδιο πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο νεκρός είναι ο 32χρονος Ιμάντ αλ Σουαλμίν» δήλωσε ο Άντριου Μικς από την Αστυνομία του Μείζονος Μάντσεστερ σε ανακοίνωσή του.

«Ο αλ Σουαλμίν συνδέεται με τις διευθύνσεις στην λεωφόρο Ρούθλαντ όσο και με την Σατκλιφ Στριτ όπου οι έρευνες συνεχίζονται ακόμα», πρόσθεσε.

Από τη μεριά του, ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα ότι η έκρηξη σε ταξί έξω από νοσοκομείο στο Λίβερπουλ, το οποίο η αστυνομία χαρακτήρισε τρομοκρατική ενέργεια, είναι μια υπενθύμιση της ανάγκης «να παραμείνουμε σε επαγρύπνηση».

«Δεν μπορώ να σχολιάσω τις λεπτομέρειες της υπόθεσης ή το κίνητρό της, αλλά είναι μια έντονη υπενθύμιση της ανάγκης να παραμείνουμε όλοι σε απόλυτη επαγρύπνηση», δήλωσε ο Τζόνσον κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, μετά την ανακοίνωση ότι το επίπεδο απειλής σε εθνική εμβέλεια αυξήθηκε σε σοβαρό.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφία: Associated Press

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider