Δραματικό μήνυμα Παγώνη - Το ΕΣΥ βρίσκεται σε «πόλεμο»

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Δραματικό μήνυμα Παγώνη - Το ΕΣΥ βρίσκεται σε «πόλεμο»
Η κ. Παγώνη εξέφρασε τον προβληματισμό της για τους διψήφιους αριθμούς θανάτων των τελευταίων ημερών, καθώς μόνο χθες μόνο έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό 80 άνθρωποι.

Το δραματικό μήνυμα πως το ΕΣΥ βρίσκεται σε «πόλεμο», έστειλε η πρόεδρος των νοσοκομειακών ιατρών Αθήνας – Πειραιά Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Καθώς η επίταξη υπηρεσιών ιδιωτών γιατρών φαίνεται να βρίσκεται προ των πυλών, η κ. Παγώνη απευθύνθηκε στους ιδιώτες συναδέλφους της και τους κάλεσε να πάρουν κι αυτοί από ένα «όπλο» και να συνδράμουν στο ΕΣΥ.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, μίλησε και τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Βόρειας Ελλάδας με 100% πληρότητα στα περισσότερα νοσοκομεία.

Η κ. Παγώνη εξέφρασε τον προβληματισμό της για τους διψήφιους αριθμούς θανάτων των τελευταίων ημερών, καθώς μόνο χθες μόνο έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό 80 άνθρωποι.

Εξήγησε ότι οι δείκτες της πανδημίας είναι σα «ντόμινο» που παρασύρει τα πάντα και όταν ξεκινά ο ένας να ανεβαίνει, μετά ανεβαίνει και ο άλλος. Όταν ανεβαίνουν τα κρούσματα, είναι λογικό ένα ποσοστό από αυτούς να διασωληνωθεί και να πεθάνει, τόνισε η κ. Παγώνη.

Παράλληλα, η κ. Παγώνη εκτίμησε ότι η κατάσταση θα παραμείνει δύσκολη έως τα τέλη Δεκεμβρίου και πως καθώς τα περιστατικά της γρίπης θα αρχίσουν να αυξάνονται χρειάζεται να χτιστεί ένα τείχος ανοσίας για να είμαστε προετοιμασμένοι για τους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Αυτοί είναι οι μεγαλοοφειλέτες της Εφορίας και του e-ΕΦΚΑ - Δείτε τις λίστες

Εργασιακό νομοσχέδιο: Fast track προσλήψεις, ευέλικτη διευθέτηση χρόνου εργασίας - Όλες οι αλλαγές, τι ισχύει με τις άδειες

Χατζηδάκης: Νέοι πόροι 8 δισ. ευρώ στην ελληνική οικονομία μέχρι το 2032 – Όσο «μισό Ταμείο Ανάκαμψης»

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider