Συνέντευξη Κυρ. Μητσοτάκη την Τετάρτη στο κεντρικό δελτίο του Mega

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Συνέντευξη Κυρ. Μητσοτάκη την Τετάρτη στο κεντρικό δελτίο του Mega
Το πρωί ο πρωθυπουργός θα απευθύνει χαιρετισμό στο πλαίσιο ημερίδας, την οποία διοργανώνει η Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο Τετάρτη, στις 11:00, θα απευθύνει χαιρετισμό στο πλαίσιο ημερίδας με θέμα «Διαχείριση των χρόνιων νοσημάτων και προαγωγή του προσυμπτωματικού ελέγχου μετά την πανδημία COVID-19», την οποία διοργανώνει η Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής.

Ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και στους δημοσιογράφους Ράνια Τζίμα και Γιάννη Πρετεντέρη.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Εργασιακό στρες βιώνουν 8 στους 10 εργαζόμενους - Χειρότερη η κατάσταση στους μεγάλους ομίλους

Συνεχίζει ακάθεκτο το Bitcoin - Ξεπέρασε και τα 118.000 δολάρια

Αύξηση ορίων συνταξιοδότησης από το 2027 φέρνει η σύνδεση με το προσδόκιμο ζωής - Χαμηλή ηλικία «εξόδου» στην Ελλάδα βλέπει ο ΟΟΣΑ

BEST OF LIQUID MEDIA

gazzetta
gazzetta reader insider insider