Θετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Θετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν
"Η γενική του κατάσταση είναι καλή και συνεχίζει να εργάζεται ενώ βρίσκεται σε καραντίνα", δήλωσε στα κρατικά μέσα ενημέρωσης αργά χθες, Δευτέρα, το βράδυ ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών.

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμιραμπντολαχιάν διεγνώσθη θετικός στον νέο κορονοϊό, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών του Ιράν.

"Η γενική του κατάσταση είναι καλή και συνεχίζει να εργάζεται ενώ βρίσκεται σε καραντίνα", δήλωσε στα κρατικά μέσα ενημέρωσης αργά χθες, Δευτέρα, το βράδυ ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Σαΐντ Χατιμπζαντέχ, προσθέτοντας ότι άλλαξε το πρόγραμμα των επισκέψεων του υπουργού.

Νωρίτερα χθες, το υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε ότι ο Αμιραμπντολαχιάν θα μεταβεί στην Ινδία ως το τέλος του Νοεμβρίου για να παραστεί σε σύνοδο της ινδο-ιρανικής Κοινής Οικονομικής Επιτροπής.

Δεν δόθηκαν περαιτέρω διευκρινίσεις από τον Χατιμπζαντέχ σχετικά με το αν θα μπορέσει εν τέλει ο Αμιραμπντολαχιάν να πραγματοποιήσει το ταξίδι στο Νέο Δελχί αυτόν τον μήνα.

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών δεν συμμετέχει απευθείας στις διαπραγματεύσεις για την επαναφορά της συμφωνίας του 2015 για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, οι οποίες αναμένεται να επαναληφθούν ως το τέλος αυτού του μήνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider