H bwin και φέτος δίπλα στα παιδιά ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
H bwin και φέτος δίπλα στα παιδιά ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς
Για μια ακόμα χρονιά, το διεθνές στοιχηματικό brand φρόντισε ώστε τα «Γενναία Παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ να ξεκινήσουν το σχολείο πλήρως εφοδιασμένα.

Για μια ακόμα χρονιά, το διεθνές στοιχηματικό brand φρόντισε ώστε τα «Γενναία Παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ να ξεκινήσουν το σχολείο πλήρως εφοδιασμένα.

Η bwin, πιστή στη στρατηγική κοινωνικής υπευθυνότητας, υποστηρίζει έμπρακτα ευάλωτες κοινωνικές ομάδες σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία της εκπαίδευσης, στάθηκε και φέτος στο πλευρό των παιδιών, εξασφαλίζοντας ότι θα ξεκινήσουν τη νέα σχολική σεζόν με όλα όσα χρειάζονται για να πετύχουν τους μαθησιακούς τους στόχους.

Έτσι, συνεχίζοντας τη διαχρονική της υποστήριξη στο σημαντικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκατάστασης Ανάπηρων Προσώπων), η bwin βρέθηκε για μια ακόμα φορά δίπλα στα «Γενναία Παιδιά» του Τμήματος της Πρώιμης Παρέμβασης για τη νέα σχολική χρονιά, προσφέροντάς τους τα απαραίτητα αναλώσιμα (είδη χαρτοπωλείου, τετράδια, είδη ζωγραφικής κ.α), σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο.

Τα εν λόγω παιδιά, ηλικίας 4-7 ετών, δέχθηκαν με χαρά τα δώρα τους, βλέποντας πως και φέτος, η bwin θα στηρίξει κάθε τους προσπάθεια.

H διαχρονική στήριξη της bwin στην ΕΛΕΠΑΠ

Με στόχο την καθημερινή στήριξη στα «Γενναία Παιδιά» και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, η bwin στηρίζει με πολύπλευρες δράσεις το έργο της ΕΛΕΠΑΠ. Είναι χαρακτηριστικό, άλλωστε, ότι το κορυφαίο στοιχηματικό brand βραβεύτηκε στα Hellenic Responsible Business Awards 2021”, στην κατηγορία Συνεργασία Επιχείρησης και ΜΚΟ, για το πρόγραμμα «Στηρίζοντας τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ».

Συγκεκριμένα, η bwin δημιούργησε τέσσερις πρότυπες αίθουσες αισθητηριακής ολοκλήρωσης σε Αθήνα, Βόλο, Θεσσαλονίκη και Αγρίνιο. Μέσω της αισθητηριακής ολοκλήρωσης, τα παιδιά αποκτούν αισθητηριακές εμπειρίες, με τις οποίες ενθαρρύνεται η κίνηση, η επικοινωνία, η έκφραση, η εξερεύνηση και το παιχνίδι. Οι εμπειρίες αυτές οδηγούν σε χαλάρωση, ευχαρίστηση και διέγερση των αισθητηρίων οργάνων, ενώ βοηθούν και στην ανάπτυξη κοινωνικών, γνωστικών, και κινητικών-λειτουργικών ικανοτήτων.

Παράλληλα, η bwin προχώρησε σε πλήρη ανακατασκευή τριών πρότυπων παιδικών χαρών για τα «Γενναία Παιδιά» σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Χανιά, «αγκαλιάζοντας» με αυτόν τον τρόπο όλα τα παρατήματα του Οργανισμού στην Ελλάδα. Παιδιά ηλικίας 3 έως 10 ετών, είτε βρίσκονται σε αναπηρικό αμαξίδιο είτε όχι, μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι μαζί με τους συνομήλικούς τους, χωρίς εμπόδια και διακρίσεις.

Ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα brand παροχής διαδικτυακού στοιχήματος και τυχερών παιγνίων στον κόσμο, η bwin συνεχίζει να υποστηρίζει έμπρακτα τους ανθρώπους και τις κοινωνίες που δραστηριοποιείται, επιστρέφοντας την εμπιστοσύνη που δέχεται.

Οι πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης της bwin, είναι πλήρως εναρμονισμένες με τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης του Ο.Η.Ε., συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου κόσμου έως το 2030. Πιο συγκεκριμένα, η παραπάνω πρωτοβουλία της bwin, εντάσσεται στους Στόχους 3: Καλή Υγεία & Ευημερία, 4: Ποιοτική Εκπαίδευση και 17: Συνεργασία για τους Στόχους.

Περισσότερα για κοινωνικό αποτύπωμα της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider