Συνθήματα Ρουβίκωνα στο σπίτι του ΥΠΕΝ Κ. Σκρέκα 

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Συνθήματα Ρουβίκωνα στο σπίτι του ΥΠΕΝ Κ. Σκρέκα 
Συνθήματα για τις πυρκαγιές με κόκκινη μπογιά στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα έγραψαν το βράδυ της Πέμπτης μέλη του Ρουβίκωνα

Συνθήματα για τις πυρκαγιές με κόκκινη μπογιά στους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα έγραψαν το βράδυ της Πέμπτης μέλη του Ρουβίκωνα.

«Το σπίτι του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα δέχθηκε σήμερα επίθεση από τους τραμπούκους του Ρουβίκωνα. Οι τραμπούκοι της οργάνωσης επικαλούνται για την φασιστική τους επίθεση κάποια από τα fake news που διακινούνταν, την ώρα της μάχης με τις φλόγες, προκειμένου να πληγεί η κυβέρνηση. Καταδικάζουμε την επίθεση αλλά και τις πρακτικές που την υποκίνησαν», δήλωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Απαράδεκτη και καταδικαστέα η αποψινή επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του συναδέλφου υπουργού Κώστα Σκρέκα», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. «Τέτοιες άθλιες πράξεις δεν εκφοβίζουν ούτε τη Δημοκρατία μας, ούτε και την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider