«Έκανα λάθος», λέει ο Μπιλ Γκέιτς για τη σχέση του με τον Τζέφρι Επστάιν

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Έκανα λάθος», λέει ο Μπιλ Γκέιτς για τη σχέση του με τον Τζέφρι Επστάιν
O συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς παραδέχτηκε σε συνέντευξή του την Τετάρτηξ ότι οι σχέσεις του με τον καταδικασμένο Τζέφρι Επστάιν ήταν ένα «τεράστιο λάθος». 

O συνιδρυτής της Microsoft Μπιλ Γκέιτς παραδέχτηκε σε συνέντευξή του την Τετάρτη ότι οι σχέσεις του με τον Τζέφρι Επστάιν ήταν ένα «τεράστιο λάθος».

«Γευμάτισα πολλές φορές μαζί του, ελπίζοντας ότι αυτό που έλεγε ότι θα συγκεντρώσει δισεκατομμύρια δολάρια σε φιλανθρωπίες για την παγκόσμια υγεία μέσω των επαφών που είχε, θα συνέβαινε. Όταν αυτό άρχισε να δείχνει μη αληθινό, η σχέση μας τερματίστηκε», είπε ο Gates στο CNN News.

«Ήταν τεράστιο λάθος να περάσω χρόνο μαζί του, να του δώσω αξία με το να βρίσκομαι εκεί», πρόσθεσε.

«Ξέρετε, υπήρχαν πολλοί ακριβώς στην ίδια θέση, αλλά έκανα ένα λάθος», είπε.

Η σχέση του δισεκατομμυριούχου της τεχνολογίας με τον Επστάιν βρίσκεται εδώ και καιρό στο μικροσκόπιο. Το 2019, οι New York Times μετέδωσαν ότι η σχέση του Γκέιτς με τον Έπσταιν ξεκίνησε μετά την καταδίκη του τελευταίου για παιδεραστία. Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν πολλές φορές από το 2011 και μετά, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 3 φορών στο σπίτι του Επστάιν Στο Μανχάταν.

Αναφερόμενος ξεχωριστά στο διαζύγιόν του με την Μελίντα που οριστικοποιήθηκε, ο Γκέιτς έκανε λόγο για ένα «σίγουρα πολύ λυπηρό ορόσημο».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider