Πάνω από 150 οι νεκροί από τις πλημμύρες στην κεντρική Ευρώπη - 133 στη Γερμανία

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πάνω από 150 οι νεκροί από τις πλημμύρες στην κεντρική Ευρώπη - 133 στη Γερμανία
To ύψος των υδάτων έχει αρχίσει να υποχωρεί στις περισσότερες περιοχές της Γερμανίας, με τις αρχές της χώρας να φοβούνται για τον εντοπισμό περισσότερων θυμάτων.

Σε άνω των 150 ανέρχονται οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες των προηγούμενων ημερών στην κεντρική Ευρώπη, καθώς συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό αγνοούμενων και οι προσπάθειες για αποκατάσταση των μεγάλων καταστροφών, που έχουν επηρεάσει περισσότερο τη Γερμανία.

«Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, 90 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά την καταστροφή», στην περιοχή Ρηνανίας-Παλατινάτου, από τις πλέον πληγείσες, σύμφωνα με την αστυνομία του Κόμπλεντς. Ο απολογισμός αυτός έρχεται να προστεθεί στους 43 νεκρούς στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, μια ακόμα περιοχή της Γερμανίας που επλήγη από την καταστροφή.

Σημειώνεται πως από σήμερα, Σάββατο, το ύψος των υδάτων έχει αρχίσει να υποχωρεί στις περισσότερες περιοχές της Γερμανίας, με τις αρχές της χώρας να φοβούνται για τον εντοπισμό περισσότερων θυμάτων μετά τη φυσική καταστροφή.

Με τον μέχρι τώρα απολογισμό, οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Γερμανία υπολογίζονται σε 133 και οι νεκροί στο Βέλγιο, που επλήγη και αυτό σημαντικά, ανέρχονται σε 27, μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Πλημμύρες στη Δ. Γερμανία: Στους 103 έφτασαν οι νεκροί - 1000 ακόμη αγνοούνται

Πλημμύρες στην Ευρώπη: Οι ολλανδικές αρχές εκκενώνουν μεγάλο τμήμα της πόλης Φένλο

gazzetta
gazzetta reader insider insider