Προειδοποιήσεις Ρωσίας σε Βρετανία μετά το περιστατικό στη Μαύρη Θάλασσα

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Προειδοποιήσεις Ρωσίας σε Βρετανία μετά το περιστατικό στη Μαύρη Θάλασσα
Η πρέσβειρα της Βρετανίας στη Μόσχα, Ντέμπορα Μπρόνερτ, εκλήθη σήμερα στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξαιτίας του περιστατικού με το βρετανικό αντιτορπιλικό το οποίο παραβίασε, σύμφωνα με τη ρωσική πλευρά τα χωρικά ύδατα της Ρωσίας.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του στην πρέσβειρα της Βρετανίας στη Μόσχα, Ντέμπορα Μπρόνερτ, για το περιστατικό με το βρετανικό αντιτορπιλικό Defender στην Μαύρη Θάλασσα, τις ενέργειες του οποίου η Μόσχα χαρακτήσε «προκλητικές», διαμηνύοντας της ότι σε περίπτωση που επαναληφθούν παρόμοιες προκλήσεις, την όλη ευθύνη για τις οποιεσδήποτε συνέπειες θα τη φέρει η Βρετανία, αναφέρεται στην ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

Η πρέσβειρα της Βρετανίας στη Μόσχα, Ντέμπορα Μπρόνερτ, εκλήθη σήμερα στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών εξαιτίας του περιστατικού με το βρετανικό αντιτορπιλικό το οποίο παραβίασε, σύμφωνα με τη ρωσική πλευρά τα χωρικά ύδατα της Ρωσίας. Η ίδια τόσο κατά την άφιξη της, όσο και κατά την αποχώρηση της από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, δεν προέβη σε καμία δήλωση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Προς ήπια αύξηση ο κατώτατος μισθός από 1ης Απριλίου - Τι αλλάζει σε Δώρο Πάσχα και επίδομα ανεργίας

Όταν ο πόλεμος συναντά τη λειψυδρία: Το νέο ρίσκο για Ευρώπη και Ελλάδα

ΕΝΦΙΑ 2026: Nέα εκκαθαριστικά και πρώτη δόση έως 31 Μαρτίου για φόρους 2 δισ. ευρώ

Φόρτωση BOLM...
gazzetta
gazzetta reader insider insider