Στάση εργασίας και όχι 24ωρη απεργία σε ηλεκτρικό και τραμ

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στάση εργασίας και όχι 24ωρη απεργία σε ηλεκτρικό και τραμ
Τα Λεωφορεία και τα Τρόλεϊ πραγματοποιούν τελικά στάση εργασίας μεταξύ 13:00 – 17:00.

Να μεταβάλλουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας την Τετάρτη 16 Ιουνίου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Έτσι, το Μετρό, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και το Τραμ δεν θα κινηθούν από τις 10:00 το πρωί και ως τη λήξη της κυκλοφορίας, ενώ αρχικά είχαν εξαγγείλει 24ωρη απεργία.

Επίσης, σε τροποποίηση της ώρας της στάσης εργασίας προχώρησε και το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ, με τα Λεωφορεία και τα Τρόλεϊ να πραγματοποιούν τελικά στάση εργασίας μεταξύ 13:00 – 17:00. Τα τελευταία δρομολόγια αναμένεται να αναχωρήσουν από τις 12:00, ενώ η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται γύρω στις 18:00 ή αργότερα

Σημειώνεται η στάση εργασίας δεν αφορά τις 60 λεωφορειακές γραμμές που έχουν αναλάβει τα ΚΤΕΛ. Επιπλέον, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συμμετοχής οδηγών σε 24ωρη απεργία, με αποτέλεσμα να πραγματοποιούνται λιγότερα δρομολόγια καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών προκήρυξε στάση εργασίας μεταξύ 12:00 – 16:00. Αναμένεται ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το πώς θα επηρεαστούν τα δρομολόγια του Προαστιακού.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ: Απεργία και συλλαλητήριο την Τετάρτη 16 Ιουνίου κατά του εργασιακού νομοσχεδίου

ΟΤΟΕ: 4ωρη τραπεζική στάση εργασίας στις 16/6 και συμμετοχή στο συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος

Ναυτεργατικά σωματεία: Νέα 24ωρη απεργία την Τετάρτη 16 Ιουνίου

gazzetta
gazzetta reader insider insider