ΗΠΑ: Την 1η Ιουλίου το πλήρες «άνοιγμα» της Νέας Υόρκης, μετά τον κορονοϊό

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΗΠΑ: Την 1η Ιουλίου το πλήρες «άνοιγμα» της Νέας Υόρκης, μετά τον κορονοϊό
Είμαστε έτοιμοι να επαναλειτουργήσουμε τα καταστήματα μας, να ανοίξουμε και πάλι τις επιχειρήσεις, τα θέατρα μας, όλες τις δραστηριότητες» είπε ο δήμαρχος της πόλης, Μπιλ ντε Μπλάσιο.

Από την 1η Ιουλίου σκοπεύουν οι αρχές της Νέας Υόρκης να «ανοίξουν» πλήρως όλες τις δραστηριότητες και τους τομείς της οικονομίας που έχουν περιοριστεί λόγω της κρίσης του κορονοϊού.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης, Μπιλ nτε Μπλάσιο, μιλώντας στο MSNBC, «στόχος μας είναι να ανοίξουμε πλήρως από την 1η Ιουλίου. Είμαστε έτοιμοι να επαναλειτουργήσουμε τα καταστήματα μας, να ανοίξουμε και πάλι τις επιχειρήσεις, τα θέατρα μας, όλες τις δραστηριότητες».

Σύμφωνα με τον ίδιο, από την 1η Ιουλίου δεν θα υπάρχει περιορισμός και μέγιστος αριθμός ατόμων ούτε σε χώρους εστίασης, ούτε σε αθλητικά γεγονότα, κλπ. «Η χωρητικότητα θα επανέλθει στο 100%».

Ο ντε Μπλάσιο ανέφερε ακόμα πως οι εμβολιασμοί κατά του κορονοϊού στους πολίτες προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς, προσθέτοντας πως αυτό το καλοκαίρι «θα είναι το καλοκαίρι της Νέας Υόρκης».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμη

Η Νέα Υόρκη επαναλειτουργεί τα εστιατόρια μέσα στον Μάϊο

ΗΠΑ: Ένας νεκρός, δύο τραυματίες σε περιστατικό με πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Υόρκη

Η Νέα Υόρκη νομιμοποιεί τη χρήση κάνναβης - Πού θα φτάσουν τα έσοδα της πολιτείας

gazzetta
gazzetta reader insider insider