ΗΠΑ: Μεγάλη μείωση στις πωλήσεις υφιστάμενων ακινήτων τον Φεβρουάριο

Newsroom
Viber Whatsapp
Μοιράσου το
ΗΠΑ: Μεγάλη μείωση στις πωλήσεις υφιστάμενων ακινήτων τον Φεβρουάριο
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google
Διατέθηκαν προς πώληση 1,03 υφιστάμενες κατοικίες, μια πτώση 29,3% συγκριτικά με τον Φεβρουάριο του 2020.

Σημαντική πτώση κατέγραψαν οι πωλήσεις υφιστάμενων ακινήτων στις ΗΠΑ για τον Φεβρουάριο, καθώς μειώθηκαν κατά 10,6% για τον Φεβρουάριο σε μηνιαίο επίπεδο.

Σύμφωνα με την αμερικανική ένωση κτηματομεσιτών, οι πωλήσεις μειώθηκαν και σε ετήσιο επίπεδο, κατά 0,5% σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 20220.

Όπως προκύπτει από τα στοιχεία, για τον Φεβρουάριο διατέθηκαν προς πώληση 1,03 υφιστάμενες κατοικίες, μια πτώση 29,3% συγκριτικά με τον Φεβρουάριο του 2020.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Το αντίο στον Μαζωνάκη από τον πολιτικό κόσμο - Το «μου ’φαγες όλα τα δαχτυλίδια» - Ο…ζαχαρώδης Ανδρουλάκης

Πετρέλαιο θέρμανσης: Αισθητά υψηλότερες τιμές φέτος - Ανοιχτό παράθυρο για απευθείας επιδότηση

Η μετακίνηση των επενδυτών - Το ποδόσφαιρο και τα λεφτά - Tο ελληνικό «ραντεβού» με το Διάστημα

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider