Βρετανία: Επιφυλακτικός ο Τζόνσον για άρση των περιορισμών του κορονοϊού

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Βρετανία: Επιφυλακτικός ο Τζόνσον για άρση των περιορισμών του κορονοϊού
«Δεν μπορώ να βρω απολύτως κανένα στοιχεία που να με πείσει να βγούμε από τον οδικό χάρτη που έχουμε ορίσει» σημείωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός, παρά την κάμψη σε κρούσματα και θανάτους από τη νόσο στη χώρα.

Τις επιφυλάξεις της κυβέρνησης για ενδεχόμενο πρόωρης άρσης των περιορισμών που έχουν επιβληθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω του κορονοϊού εξέφρασε το Σάββατο ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον.

Μιλώντας σε εκδήλωση του κυβερνώντος κόμματος των Τόρις, ο Τζόνσον δεν θέλησε να «δείξει» τα χαρτιά του για αλλαγές στον προγραμματισμό που έχει ανακοινώσει το Λονδίνο, παρά τη μείωση νέων κρουσμάτων και θανάτων από τη νόσο που καταγράφονται στο ΗΒ το τελευταίο 10ήμερο.

«Με βάση το πως έχουν τα πράγματα σήμερα, δεν μπορώ να βρω απολύτως κανένα στοιχεία που να με πείσει να βγούμε από τον οδικό χάρτη που έχουμε ορίσει ώστε να ξεκλειδώσουμε την οικονομία μας και να επιστρέψουμε στις ζωές μας» δήλωσε ο Τζόνσον.

Υπενθυμίζεται πως η βρετανική κυβέρνηση έχει θέσει την 17η Μαΐου ως ημερομηνία επανεξέτασης για τις διεθνείς πτήσεις από και προς τη χώρα, την επαναλειτουργία των ξενοδοχείων και των δραστηριοτήτων σε ανοιχτούς χώρους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider