Στο υπό κατασκευή Ιωνικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας ο Α. Γεωργιάδης

Newsroom
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στο υπό κατασκευή Ιωνικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας ο Α. Γεωργιάδης
Επίσκεψη στο χώρο που κατασκευάζεται το Ιωνικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, σε οικόπεδο 7 στρεμμάτων έναντι του ΗΣΑΠ Περισσού.

Ο yπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε σήμερα το χώρο που κατασκευάζεται το Ιωνικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος, σε οικόπεδο 7 στρεμμάτων έναντι του ΗΣΑΠ Περισσού.

Τον υποδέχθηκαν ο σεβ. Μητροπολίτης, κ. κ. Γαβριήλ, ο Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης και η Δήμαρχος Νέας Ιωνίας, κα Δέσποινα Θωμαϊδου.

Μετά την επίσκεψη ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε: «Πρόκειται για ένα καινοτόμο έργο περιβαλλοντικής ανάπτυξης, έναν πολυχώρο αφιερωμένο στις αλησμόνητες Πατρίδες, ο οποίος θα περιλαμβάνει σύγχρονο χώρο λατρείας, παιδείας, τέχνης, εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, διαλόγου, ψυχαγωγίας και πολιτισμού για όλους τους πολίτες. Τα έργα, που χρηματοδοτούνται μέσω του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων και διοχετεύονται μέσω της Περιφέρειας Αττικής, προχωρούν με ταχείς ρυθμούς και κινούνται εντός του χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσης (2022)».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider